CICLE [email protected] | BREAKFAST AMB CANDIDATS: COLLBONI, OBRIM UNA NOVA ETAPA

Thu Feb 02 2023 at 09:00 am to 11:00 am

Hotel Melià Barcelona Sky | Barcelona

22@NETWORK BCN
Publisher/Host[email protected] BCN
CICLE 22@FUTUR | BREAKFAST AMB CANDIDATS: COLLBONI, OBRIM UNA NOVA ETAPA
Advertisement
S'obre el cicle de diàlegs [email protected] del [email protected] BCN amb els candidats a l'alcaldia de Barcelona per parlar sobre la ciutat i el seu futur
About this Event

S'obre el cicle de diàlegs [email protected] del [email protected] BCN amb els candidats a l'alcaldia de Barcelona per parlar sobre la ciutat i el futur del [email protected]


El primer diàleg se celebrarà el dia 2 de febrer a les 9:00h a l'Hotel Melià Sky Barcelona (C/Pere IV, 272). Aquest [email protected] es durà a terme de la mà de Jaume Collboni, candidat del Partit Socialista de Catalunya a l'alcaldia de Barcelona per les eleccions municipals del 28 de maig, Miquel Roca, advocat, i Enric Urreta, president de l'associació [email protected] BCN.


L'objectiu d'aquest cicle és establir el diàleg entre els candidats i els actors del districte [email protected] i de la ciutat de Barcelona per impulsar un consens ampli en matèria de planificació estratègica i de polítiques públiques per donar impuls a un [email protected] adaptat a la nova agenda urbana, emfatitzant l’equilibri social, econòmic i mediambiental i la competitivitat global.


El diàleg se centrarà en les necessitats i propostes del districte perquè el [email protected] es constitueixi com un projecte global que mantingui el seu dinamisme, potencial i competitivitat econòmics, alhora que generi un impacte positiu a Barcelona i Catalunya en termes mediambientals i socials. S’estructurarà envers els següents tres eixos:


  • El [email protected] com el pol d’atracció de talent i de la innovació més important del sud d’Europa


Ordre del dia


8:45 Recepció


9:00 Benvinguda


Enric Urreta, President del [email protected] BCN

9:15 Diàleg amb el candidat


Miquel Roca, Advocat

Jaume Collboni, Candidat per l'alcaldia de Barcelona

9:45 Debat


10:30 ClausuraAdvertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Melià Barcelona Sky, C. de Pere IV, 272, 286, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 0.00

Discover more events by tags:

Art in BarcelonaTheatre in Barcelona

Sharing is Caring: