Christine Yangco Helland med ungdommer fra Jordal Fritidsklubb og Bydel Gamle Oslo: Hør meg!

Fri May 27 2022 at 06:00 pm to Sun May 29 2022 at 07:00 pm

Black Box teater | Oslo

Black Box teater
Publisher/HostBlack Box teater
Christine Yangco Helland med ungdommer fra Jordal Fritidsklubb og Bydel Gamle Oslo:  H\u00f8r meg!
Advertisement
Hvordan forteller du din egen historie? Hva er interessene dine, hva brenner du for, og hvilke fortellinger eller meninger synes du er lette eller vanskelige å dele?
Hør meg! er et prosjekt for ungdom av ungdom, utviklet av Christine Yangco Helland i samarbeid med Black Box teater og Jordal fritidsklubb. Ti ungdommer fra 13 til 16 år er medvirkende og medskapere i forestillingen. De forteller fra ulike interesser og synspunkter om alt fra hvordan verden vi lever i fungerer, til hvordan vi kan ha gode relasjoner til hverandre. De vet at det er viktig at ungdommen blir hørt, og de ønsker å dele.
Hør meg! er utviklet i en kollektiv skapende prosess hvor utgangspunktet for det som vises og fortelles på scenen er de ti ungdommenes egne historier. Forestillingens uttrykk og innhold blir formet av personlighetene som er med i prosjektet. Hvem er de? Hva sier de, og hvordan? Kjenner du deg igjen i det de forteller?
Christine Yangco Helland er teaterpedagog, regissør og dramaturg. I tillegg til å ha regi på profesjonelle produksjoner, har Yangco Hellands tidligere arbeider involvert barn og unge i flere aldre, ikke-profesjonelle utøvere og marginaliserte grupper.
Følg med for oppdatert info og kredits på: https://blackbox.no/nb/hor-meg-1/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Black Box teater, Marstrandgata 8, Oslo, Norway

Sharing is Caring: