CC Studio Sommerskole: Udforsk, fordyb og skab

Mon Jun 28 2021 at 09:00 am to Fri Jul 02 2021 at 03:00 pm

Copenhagen Contemporary | Copenhagen

Copenhagen Contemporary
Publisher/HostCopenhagen Contemporary
CC Studio Sommerskole: Udforsk, fordyb og skab Kom med når CC Studio i sommerferien inviterer børn i alderen 9-14 år med til kunstuge på Copenhagen Contemporary (CC). Her skal vi udforske, eksperimentere, skabe, fordybe os og meget mere.

Kunstneren Lillibeth Cuenca Rasmussen undersøger i sin udstilling I am Not what you see forskellige måder at bo på med skulpturer, som også er dragter, bygget af stof, papirkuverter, strå og dyner. Inspireret af hendes kunst skal vi selv eksperimentere med boformer, skulpturer og beklædning. Vi skal bruge ugen på at skitsere, sy, støbe, skrive, forme, male, designe og udstille.
Vi skal opbygge fantastiske verdner og økosystemer og forandre tøj, så det kan indeholde flere funktioner.

Sammen undersøger vi CCs udstillinger og henter inspiration og materialer rundt på Refshaleøen. Vi arbejder i værkstedet, eksperimenterer med forskellige materialer og skaber vores egne værker. Dem viser vi til slut frem i en udstilling for familie, venner og gæster på CC.

Underviser hele ugen er kunstformidler, cand. mag i billedkunst Rie Carlsen

Tidspunkt: Mandag d. 28.06. – fredag d. 02.07. Alle dage kl 09-15
Alder: mellem 9-14 år
Pris: 750 kr. for hele ugen.

Vi sørger for te og frugt, og derudover skal du selv medbringe frokost.
Skriv eller ring til kunstformidler Ditte Meyer Nielsen på telefon 3110 7292 eller på mail [email protected] hvis du har spørgsmål.
Tilmelding via mail til [email protected]
Husk at anføre navn og alder på deltager og en forælders navn, adresse og mailadresse. Vi sender bekræftelse og opkrævning på beløbet, når vi har din tilmelding.

Event Venue & Nearby Stays

Copenhagen Contemporary, Copenhagen , Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Copenhagen

Sharing is Caring: