CATS / Oslo Spektrum / Pres. av Live Nation

Thu Nov 10 2022 at 08:30 pm to 11:30 pm

Oslo Spektrum Arena | Oslo

Live Nation Norway
Publisher/HostLive Nation Norway
CATS \/ Oslo Spektrum \/ Pres. av Live Nation
Advertisement
ANDREW LLOYD WEBBERS SUKSESSFULLE MUSIKAL FRA LONDONS WEST END TIL NORGE!
Ordinær salgsstart tirsdag 23. november 2021 kl. 09.00 ?
Forsalg til våre medlemmer fra mandag 22. november 2021 kl. 10.00. Registrer deg her: livenation.no/register
Norske Ina Wroldsen spiller hovedrollen når Andrew Lloyd Webbers suksessfulle og legendariske musikal CATS kommer direkte fra London West End til tre norske byer i 2022!
"Det å få lov til å synge Grizabella på scenen sammen med London ensamblet i CATS er for meg intet annet enn en ekte drøm. Når det gjelder min drøm om å synge i en musikal, så har jeg aldri har hatt tid til å gi det den tiden og dedikasjonen noe sånt krever før nå, i denne mini turneen med Cats i Norge. Derfor er dette virkelig en drøm som går i oppfyllelse."
- Ina Wroldsen
Vi er ekstremt stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, vil spille på tre arenaer i Norge mellom 6. oktober - 13. november 2022.
Oslo Spektrum | 10.-13. november 2022
Bill. kr. 805,- / 705,- / 610,- / 510,- + avg. Fri alder.
Dørene åpner en time før forestilling.
-----
Om CATS:
Basert på T. S. Eliots Old Possum's Book of Practical Cats, er CATS et av de showene som har spilt lengst på West End og Broadways historie. CATS feirer og markerer sitt 40-årsjubileum i 2021. Cats hadde verdenspremiere på New London Theatre i 1981 hvor det spilte i imponerende 21 rekordår og nesten 9000 forestillinger. Musikalen ble kronet med både Olivier og Evening Standard Awards for Beste Musikal.
Siden har CATS blitt presentert i over 40 land, oversatt til 15 språk og blitt sett av over 73 millioner mennesker over hele verden.
Showet gikk på Broadway i atten år, og vant syv Tony-priser, inkludert beste musikal. Både de originale London- og Broadway-rollebesetningene vant Grammy Awards for beste rollebesetningsalbum. Det klassiske Lloyd Webber-partituret inkluderer Memory, som er spilt inn av over 150 artister fra Barbra Streisand og Johnny Mathis til Liberace og Barry Manilow.
CATS returnerte til Londons West End i desember 2014 og gjenforente det originale kreative teamet, regissør Trevor Nunn, assisterende regissør og koreograf Gillian Lynne, designer John Napier og komponist Andrew Lloyd Webber.
Den internasjonale turneen av Cameron Mackintosh og The Really Useful Theatre-produksjonen av CATS er presentert av Live Nation, Trondheim Stage og Stavanger Artistbyrå med David Ian for Crossroads Live.
For mer informasjon besøk:
www.catsthemusical.com
https://www.instagram.com/catsmusical/
https://twitter.com/catsmusical
https://www.facebook.com/CatstheMusical
https://www.youtube.com/user/catsmusical
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Spektrum Arena, Sonja Henies plass 2,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: