Carl Knast // Pumpehuset - VENTELISTE

Sat Oct 23 2021 at 08:00 pm

Pumpehuset | Copenhagen

Pumpehuset
Publisher/HostPumpehuset
Carl Knast \/\/ Pumpehuset - VENTELISTE
Advertisement
Der er lagt i ovnen til en hiphopundergrundsfest af dimensioner, når danske Carl Knast spiller eneste headliner-show i 2021 i Pumpehuset den 23. oktober.
Carl Knast. En habil tekstmager. Et indblik i undergrunden. En hyldest til den knastørre humor. Et soundtrack til din næste fest. Carl Knast, der længe har floreret i den danske hiphopundergrund, læner sig gevaldigt op ad et fuldt berettiget gennembrud, på vej mod de helt store scener.
’Godt ord igen,’ får man lyst til råbe, når Carl Knast banker ud af højtalerne. Rivende sætningskonstruktioner, skarpe observationer, grineren punchlines og bundalvorlige emner samles op og spyttes ud i velkonstruerede rimes over både stramme og skæve beats. Det bliver aldrig kedeligt, når Carl Knast kommer vidt omkring i sammensmeltningen mellem dansk popkultur, skæve internetreferencer med et smil på læben og en unbothered attitude. Carl Knast har længe huseret i den danske hiphopundergrund, men rammer airplay og streams med det dygtigt sammensatte hit ’STANK’, som kalder på, at der er noget larm på vej fra Carl Knast.
Til oktober skal de hungrende fans ikke vente længere, da den eftertragtede EP ‘Opus’ udkommer. Derudover vil Carl Knast spille sin eneste headliner koncert i 2021 i Pumpehuset (København).
Nuancerne i hans univers er facinerende. Der er både dømt løjer, mørk absurditet og en undersøgelse af sindet. Ligeledes spænder kartoteket fra slæbende og dystre tracks til balkanvibes og forfriskende selvfederi, som tager pis på både branchen og samfundet. Knast gør op med etablissementet, når han blandt andet hiver Eminem ind i billedet og konstaterer: ’Du’ en dårlig rapper ligesom Eminem’, ’Hvis du bruger mit flow gør det nallerberg’, ’Ingen andre gør det her.’ Carl Knast læner sig gevaldigt op ad et fuldt berettiget gennembrud, på vej mod de helt store scener.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Pumpehuset, Studiestræde 52, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 187.0

Discover more events by tags:

Concerts in Copenhagen

Sharing is Caring: