Cafès amb Impacte - Propòsit corporatiu i model de negoci d'impacte

Thu Mar 30 2023 at 10:00 am to 11:30 am

Anthesis Lavola | Barcelona

Barcelona+B
Publisher/HostBarcelona+B
Caf\u00e8s amb Impacte - Prop\u00f2sit corporatiu i model de negoci d'impacte
Advertisement
Espais on ciutadania, persones emprenedores i organitzacions podran conversar informalment per a col·laborar cap als ODS.
About this Event
Sobre aquest esdeveniment

En aquest Cafè amb Impacte coneixerem com les empreses defineixen el seu propòsit corporatiu i aquest element estratègic influeix al model de negoci i a l'estratègia de gestió.

Serà un esdeveniment en format híbrid, es podrà seguir de manera presencial i en streaming (enviarem l'enllaç per connectar-se a l'streaming via Teams a través d'un correu electrònic un dia abans de l'esdeveniment ) i es portarà a terme en castellà.

L'estructura de la sessió serà la següent:

  1. La importància del propòsit corporatiu
  2. Propòsit corporatiu i model de negoci d'impacte
  3. Estratègia ESG Holaluz

Comptarem amb la participació de:

  • Laura Guiu, Responsable d’Impacte&ESG d’Holaluz. Llicenciada en ADE, formació complementària de sostenibilitat i Màster de Drets Humans, Democràcia i Globalització, compta amb 9 anys de trajectòria professional en el món de la sostenibilitat treballant en l'àmbit de la consultoria i de client final.
  • Margaux Costas, Directora de la Solució de Sostenibilitat Corporativa a Anthesis Lavola, Llicenciada en ADE, Postgrau en Auditoria de Comptes i Màster en Desenvolupament Sostenible i RSC, PDD ; acumula més de 10 anys d'experiència en projectes relacionats amb la sostenibilitat i l'impacte per tot mena d'empreses i sectors.
  • Ariadna Bello, Responsable de projectes a Anthesis Lavola, Llicenciada en Història de l'Art, Máster en Direcció de Projectes i en Direcció Estratègica de la Comunicació, ha dedicat la seva trajectòria professional a la comunicació corporativa per a empreses i institucions.

Volem gaudir d'una estona dinàmica i participativa on les persones assistents puguin intervenir i fer arribar consultes a les persones expertes participants.

En aquest Cafè amb Impacte podrem:

  • Reflexionar sobre com la definició d'un propòsit corporatiu influeix en el model de negoci de l'empresa i la seva estratègia de gestió.
  • Conèixer l'experiència d'Holaluz i Anthesis Lavola sobre com les organitzacions d'impacte defineixen el seu propòsit corporatiu i l'apliquen al model de negoci i a la gestió dels seus impactes ESG.

Sobre els Cafès amb Impacte

Les ciutats poden ser millors per a les persones. Les ciutats poden ser millors per al planeta. Les ciutats poden liderar la transformació sostenible, tant ambiental com social, si totes les parts interessades s'uneixen: empreses, govern, acadèmia, ciutadans, fundacions…

Aquesta és l'essència de Barcelona +B, la iniciativa que emmarca aquests Cafès amb Impacte.

Els Cafès amb Impacte són converses professionals per a explorar - amb un cafè a la mà - de quina forma, des de les nostres organitzacions, podem ser millors per a la nostra ciutat, millorant el nostre impacte i contribució als ODS.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Anthesis Lavola, Rambla Catalunya, 6, 2ª planta, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 0.00

Discover more events by tags:

Art in Barcelona

Sharing is Caring: