Bygningsverndagen 2022

Sun Sep 25 2022 at 12:00 pm

Vøienvolden gård | Oslo

Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus
Publisher/HostFortidsminneforeningen i Oslo og Akershus
Bygningsverndagen 2022
Advertisement
Velkommen til bygningsverndagen på Vøienvolden gård på Sagene (Maridalsveien 120) fra 12.00 til 16.00! For fjortende år på rad ønsker vi velkommen til vår helt spesielle byggmesse!
Årets tema er historisk fargesetting.
Hvordan ta vare på huset ditt? På Bygningsverndagen samler vi dyktige håndverkere, kunnskapsrike rådgivere og folk som er glad i gamle hus – denne dagen kan du lære om hvordan du tar vare på huset ditt på en bærekraftig måte. I år ønsker vi å fokusere på historisk fargesetting.
En viktig del av bygningens uttrykk er fargesetting - men hva er riktig? På Bygningsverndagen kan du få gode tips og råd om tema. Vi har aktiviteter som passer for voksne og barn, og i kaféen serverer vi sveler og kaffe. Vi gleder oss til en dag med bygningsvern for store og små!
Program:
Kl. 13-14:
• Foredrag med Farge-Dagny
OBS: på grunn av sykdom er dessverre foredraget avlyst
Kl. 12-16:
• «Håndverker for en dag!»: barn og unge får prøve seg innen ulike tradisjonshåndverk.
• Åpne stuer
• Åpen murbyutstilling
Årets utstillere: Bygg og bevar, Byantikvaren, Bykle vindu AS, Fortidsminneforeningen Oslo og Akershus, Miljømal AS, Historisk maling AS, Murbyen Oslo, Mur og mer, Murmesternes forening, Hunton, Follo trefiberisolering AS, Far-far sementfliser, Egede-Nissen kulturminnebistand, Hjerleid vgs, smedpost, murpost, laftepost, vindusrestaureringspost

Velkommen!
Våre sponsorere og samarbeidspartnere er: Uni stiftelsen, Oslo Open House, Byantikvaren og Bykle vindu
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vøienvolden gård, ,Oslo, Norway, Oslo, Norway

Sharing is Caring: