BYENS LOPPER / TRIANGLEN

Sun Apr 09 2023 at 11:00 am

Trianglen, Copenhagen | Lyngby

Byens Lopper
Publisher/HostByens Lopper
BYENS LOPPER \/ TRIANGLEN
Advertisement
Byens Lopper, inviterer til stort genbrugs- og vintage loppemarked fra april til september, på Trianglen. Markedet finder sted på den store grusplads, ved metro op og nedgangene/ indgangen til fælledparken.
Udover en masse loppestande, vil der være en repairstand på markedet, hvor du, hele dagen, kan få lavet små reparationer til et lille beløb. Fx. kan du få lagt et par bukser op eller ind, syet en knap i en bluse eller lappet et hul.
Vi forsøger også, at få en alternativ/spirituel håndværker med hver gang. Det kunne fx. være en håndlæser, tarotkortlægger eller astrolog, som vil tilbyde minisessioner til markedspris.

Til standholdere:
Hver stand måler ca. 2*2 meter.
I standprisen på de 350kr, følger der et bord med.
Stativer, bøjler og stole, skal du selv medbringe ☺️
Afbudspolitik:
Hvis du ønsker at afmelde din stand med pengene retur, skal vi senest vide det, en uge før eventets start. Ellers kan du selv forsøge at sælge standen videre, eller kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal kontakte vores venteliste.
Vi aflyser ikke i tilfælde af regn, men du er mere end velkommen til, at tage overdækning eller pavilloner med. En pavillon kan også være gavnlig, i tilfælde af høj sol.
Efter endt marked, vil Giro Giro vintage (et vintage univers med et ønske om, at sælge genbrug til priser alle har råd til, og ambitioner om velgørenhedssamarbejder)
afhente donationer. Dvs at du kan aflevere de ting du ikke selv vil have med hjem igen.
Vi glæder os, til at loppe med dig ?
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Trianglen, Copenhagen, ,Copenhagen, Denmark, Lyngby, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: