AFGELAST: Buurtcamping Sloterpark 2021

Sat Jul 10 2021 at 01:00 am to Sun Jul 11 2021 at 03:00 pm

Natuurspeeltuin de Natureluur | Amsterdam

De Buurtcamping Sloterpark
Publisher/HostDe Buurtcamping Sloterpark
AFGELAST: Buurtcamping Sloterpark 2021 Vakantie in eigen park en buurt: de Buurtcamping Sloterpark!

De zomervakantie komt met grote stappen dichterbij. Alles staat in bloei en zelfs de zon is weer in Nieuw-West gespot. Voor wie zich verheugt op een verre vakantie Is het helaas nog spannend of de plannen door kunnen gaan.

Voor een vakantie in eigen buurt lijkt steeds meer mogelijk. Schrijf sowieso het weekend van 9, 10 en 11 juli in de agenda voor een feestelijke start van de zomervakantie in Nieuw-West met de Buurtcamping Sloterpark. Waarom zou je ver op vakantie gaan, als je ook kunt genieten in je eigen buurt? Waarom zou je eropuit trekken om mensen te ontmoeten in een ander land, als er in Nieuw-West al zoveel leuke mensen zijn? En waarom zou je op zoek gaan naar een paradijselijke natuurgebied, als je ook kunt chillen in het fraaie Sloterpark?

Voor de Buurtcamping Sloterpark wordt het een fantastisch jaar. Van 9 tot 11 juli wordt het Sloterpark omgetoverd tot de gezelligste camping van Nederland, met of zonder tentjes. Er staan allerlei activiteiten op het programma, met een creatieve vormgeving die niet onderdoet voor menige theatershow. Het is nog afwachten of er echt kan worden gekampeerd, maar een geweldige start van de zomervakantie wordt het sowieso.

Kinderspelletjes, bingo, barbecue, yoga en het stoken van een kampvuurtje: het is nog maar een kleine greep. Dit alles wordt georganiseerd door mensen uit de buurt.

Als klap op de vuurpijl ligt de Buurtcamping ook nog eens pal naast de mooiste (en tevens enige) natuurspeeltuin van Nieuw-West: de Natuureluur. Ideaal voor kinderen, en voor iedereen die ooit kind is geweest.

De tijd die achter ons ligt was voor velen een eenzame tijd. Het is tijd voor ouderwetse gezelligheid op een moderne manier. Groot of klein, dik of dun, zwart of wit en rijk of arm: met een pleerol onder de arm zijn we allemaal gelijk. Dat is de filosofie van de Buurtcamping.

Kamperen? Vrijwilliger worden? Je bent van harte welkom. Meld je aan via https://debuurtcamping.nl/camping/buurtcamping-sloterpark/, of check Facebook of Instagram: Buurtcamping Sloterpark.

Event Venue & Nearby Stays

Natuurspeeltuin de Natureluur, Sloterpark, President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam, Netherlands, Amsterdam, Netherlands

Sharing is Caring: