Bródy János-koncert - Régi és új dalok esszenciája

Sat Nov 18 2023 at 07:30 pm

Müpa Budapest | Szekesfehervar

N\u0151k Lapja
Publisher/HostNők Lapja
Br\u00f3dy J\u00e1nos-koncert - R\u00e9gi \u00e9s \u00faj dalok esszenci\u00e1ja
Advertisement
Bródy János Gáz van, babám! című legutóbbi albuma napról-napra egyre aktuálisabbnak tűnik, és már a kilencedik a sikeres nagylemezek sorában. A hetvenhét évesen is aktív zenei ikon Budapest legjobb akusztikájú hangversenytermében készül különleges koncertre, amelyen a jól ismert dalok mellett a legújabb szerzemények is szerepelnek a gondosan összeállított programban.
Bródy János az Illés és a Fonográf zenekarban eltöltött legendás idők után szerzeményeivel már több évtizede a saját útját járja. A Kossuth- és Liszt-díjas művész hű krónikása fordulatokban és ismétlődésekben gazdag hazai történelmünknek, és következetes képviselője az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában elfogadott közös értékeknek. Bródy János máig hű maradt önmagához: kilenc önálló nagylemez és aktualitásukat ma sem vesztő, örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait.
A könnyűzene gyorsan forgó színpadán a legendás művész megmaradt örök Tininek, aki dalokba fordult költészetével elvarázsolja, s a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.
Közreműködők: gitár: Kirschner Péter, zongora, vokál: Bakos Zita, hegedű, vokál: Tóth Dóra Lilla, vokál: Baka Rebeka, basszusgitár: Kónya Csaba, harmonika: Szász Szabolcs, dobok: Tóth Márton
Jegyvásárlás:
Jegyek kaphatóak a Müpa jegypénztárában vagy online: https://bit.ly/3NrkU9a
Jegyárak: 4900 Ft-tól 14900 Ft-ig
A program- és időpontváltozás jogát fenntartjuk!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Müpa Budapest, Komor Marcell utca 1., Szekesfehervar, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Szekesfehervar

Sharing is Caring: