Bohemian Betyars Halloween - Akvárium Klub / Vendég: MORDÁI

Mon Oct 31 2022 at 06:00 pm to 10:00 pm

Akvárium Klub Official | Budapest

Bohemian Betyars
Publisher/HostBohemian Betyars
 Bohemian Betyars Halloween - Akv\u00e1rium Klub \/ Vend\u00e9g: MORD\u00c1I
Advertisement
Bohemian Betyars Halloween ?
Október 31.
Budapest - Akvárium Klub
Vendég: MORDÁI
? JEGYEK???
https://akvariumklub.hu/programok/bohemian-betyars-halloween-1031/
Timing:
? 19:00 Kapunyitás
? 20:00 MORDÁI
? 21:00 Bohemian Betyars
Idén ősszel újra ellátogatunk az Akvárium klubba! ??
Ezúttal a tavaly megjelent, Gubancos albumunk dalain kívül régebbi lemezeinkről is szemezgetni fogunk, hamisíthatatlan betyár hangulatban és halloween-i tradícióhoz híven, beöltözve.
Ázsiai turnénkról hazatérve, megpihenve, őrületes tempóval és forró balkáni melódiákkal készülünk megtölteni az Akvárium Nagyhall-t. ??
Találkozzunk tehát október 31-én a klubban és rázzuk fel együtt szellemeinket! ?
BIO
Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás.
A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával.
A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.
Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.
Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.
Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.
Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.
Klipek, infók, újdonságok ?
Legfrissebb muzsikánk ?

Kövess minket!
http://facebook.com/bohemianbetyars
http://instagram.com/bohemianbetyars
?MORDÁI?
A MORDÁI a 60-as, 70-es évek kisérletező magyar népzenei vonulatok repertoárjából (Muzsikás Zenekar, Sebő együttes, stb.) táplálkozó folk rock zenekar. Hangvételében az útonállók sötét szellemiségét idézi meg.
A MORDÁI zenekar első kislemezével hamar kiemelkedő színfoltjává vált a budapesti koncertéletnek. A zenekar indulása óta megfordult több kis – és közepes fesztiválon (Kolorádó, Campus Fesztivál, Bánkitó Fesztivál, UbikEklektik, Fishing On Orfű, Ördögkatlan, Művészertek Völgye, La Boum, Waldorf feszt.,Fekete Zaj, stb.), és számos klubban is bemutatkoztak (Akvárium Klub, A38, Trafó, Pontoon, Nagyerdei Víztorony, Gólya, Uránia, Három Holló,Toldi, stb)
A szakma egyik nagy kedvence 2020 óta, ennek köszönhetően 2021 a Hangfoglaló Program induló zenekarai közé is beemelte.
A zenekar külföldön is számos rangos eseményen képviselhette a magyar zenei frontot, mint például a hollnad ESNS, a barcelonai Primaveran, a moszkvai Music Moscow-n, zágrábi InMusic fesztiválon, a budapesti BUSH fesztivál vagy a budapesti Budapest RITMO-n.
Facebook: https://www.facebook.com/mordaimusic/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/43Zk3zSxVK6O9brG92ICTI
Youtube:

Tagok:
Nové Soma ( ének )
Vértesi Ferenc ( gitár )
Csernovszky Márton ( basszusgitár )
Varga Dániel ( szaxofon )
Kapusi Viktor ( szaxofon )
Szabó-Sipos Ágoston ( dob )
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Akvárium Klub Official, 12 Erzsébet tér,Budapest, Hungary, Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Halloween in BudapestArt in Budapest

Sharing is Caring: