Boglanceringsevent - 'Blockchain Business: Ægte, sporbart og uerstatteligt'

Thu Dec 09 2021 at 03:30 pm to 04:30 pm

Copenhagen FinTech Lab | Copenhagen

Copenhagen Fintech
Publisher/HostCopenhagen Fintech
Boglanceringsevent - 'Blockchain Business: \u00c6gte, sporbart og uerstatteligt'
Advertisement
Jan Damsgaard holder et lancerings-event for hans nye bog "Blockchain Business", hvor du kan lære mere om blockchain
About this Event

Er du nysgerrig på hvilke use cases blockchain-teknologier har udover at være penge, eller spekulationsgenstande?

De fleste kender til Bitcoin, og muligivis Ethereum. Men vidste du, at blockchain kan være med til at forhindre økonomisk kriminalitet, hvidvask, børnearbejde, og meget mere?

Det vil, eksempelvis, snart være et krav for virksomheder, at de kan dokumentere hvor deres produkter kommer fra, og at fremstillingsprocessen har været legitim. Teknologien kan altså revolutionere den måde, vi handler varer og tjenester på!

Lyder det ikke spændende? - Det synes vi!

Join os i Copenhagen Fintech Lab d. 9 Dec, kl. 15:30, og hør Jan Damsgaard, professor indenfor Digitalisering på Copenhagen Business School, der lancerer sin nye bog: "Blockchain Business: Ægte, sporbart og uerstatteligt".

*The event is in Danish

__

Forlagsbeskrivelse af bogen:

"Ejer du maleriet, og er det ægte? Kan du garantere, at dine penge ikke har været involveret i kriminel aktivitet? Kan kunderne i din butik få svar på, om skoene er ægte, og hvad deres CO2-aftryk er? Kan du garantere dine leverandører, at du ikke benytter børnearbejdere?

Med blockchain er det blevet muligt at dokumentere processer og produkter hele vejen og bremse ulovlige kopier, svindel, korruption og hvidvask.

Blockchain er bedst kendt som teknologien bag kryptovalutaer som bitcoin og ether, men teknologien kan revolutionere den måde, vi fremstiller og handler varer og tjenester på, og dermed også dine kunders og leverandørers forventninger til din virksomheds ansvarlighed.

Snart vil virksomheder ikke kunne sælge noget, uden at de kan gøre rede for, hvor det kommer fra, og at det er, hvad det giver sig ud for at være.

Skoproducenten Roccamore gør allerede takket være blockchain rede for hele processen fra ko til sko, og andre danske livsstils- og designvirksomheder som møbelproducenten Wehlers, tøjmærket By Green Cotton og det spirende Sprouts er lige i hælene, mens Mærsk har sparet papirarbejde og gebyrer ved at sætte en stor del af verdenshandlen på blockchain.

For kunstnere har blockchain gjort det muligt at skabe unikke værker, der kan udgives som non-fungible tokens, uerstattelige digitaliserede værker, som kun findes i ét eller få eksemplarer. Det er en gave til kunstnere, da det giver dem mulighed for at blive anerkendt og ikke mindst kompenseret, hver gang et af deres kunstværker skifter hænder.

Denne bog beskriver, hvad blockchain er, og hvorfor din virksomhed ikke kommer uden om teknologien. Og du får også en forståelse af kryptovaluta, og hvorfor værdien af de enkelte valutaer måske er en helt anden, end kursen og spekulationen her og nu afspejler."

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Copenhagen FinTech Lab, 7 Applebys Plads, Copenhagen , Denmark

Tickets

EUR 0.00

Sharing is Caring: