Bloeiklas: Hoe wil jij corona achter je laten?

Wed Jun 16 2021 at 07:30 pm to 09:30 pm

Nieuwe Herengracht 18, 1018 DP Amsterdam, Nederland | Amsterdam

Publisher/HostDe Kwekerij
Bloeiklas: Hoe wil jij corona achter je laten?
Ticketprijs: €12,50 - €17,50

BETEKENISVOL | NIEUWE NORMAAL | CORONA | NIEUWE BLIK
Corona laten we bijna achter ons. Wat hebben we daar lang naar uitgekeken! Eindelijk kan alles weer. Back to normal. De vraag is alleen of we dat wel willen. Want het is zo verleidelijk om een iets te roze bril op te zetten. Dan zien we de tijd voor corona toch echt iets te rooskleurig en blazen we de toekomst op met verwachtingen.
Dat kan beter. Want hopelijk was deze hele pandemie meer dan alleen een vervelende onderbreking. Hopelijk heeft het een nieuwe blik opgeleverd op waar we vandaan komen en heen willen. Want het was niet normaal en het hoeft niet normaal. Maar het kan wel betekenisvol. Grijp jij met ons dit moment aan om na te denken over hoe jouw nieuwe niet-normaal eruit kan zien?
--
Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.
De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

Tickets via: https://www.kwekerijamsterdam.nl/bloeiklas-hoe-wil-jij-corona-achter-je-laten/
*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op.
www.kwekerijamsterdam.nl / [email protected]

Bekijk hier ons coronabeleid: http://bit.ly/beleidcorona

Event Venue & Nearby Stays

Nieuwe Herengracht 18, 1018 DP Amsterdam, Nederland, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Workshops in Amsterdam

Sharing is Caring: