PERUTTU // Black Marble (US), ke 13.4.2022 Kuudes Linja, Helsinki

Wed Apr 13 2022 at 07:00 pm to 11:00 pm

Kuudes Linja | Helsinki

Fullsteam Agency
Publisher/HostFullsteam Agency
PERUTTU \/\/ Black Marble (US), ke 13.4.2022 Kuudes Linja, Helsinki
Advertisement
Black Marblen huhtikuulle suunniteltu keikka peruuntuu. Liput voi palauttaa ostopaikkaan 7. toukokuuta mennessä: https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen


SYNTH-POP -ARTISTI BLACK MARBLE HELSINKIIN HUHTIKUUSSA
Yksi niin kutsutun cold waven kärkinimistä, Chris Stewartin johtama Black Marble saapuu ensivisiitilleen Suomeen ensi keväänä. Yhdysvaltalaisartistin keikkaa päästään todistamaan Helsingin Kuudennella Linjalla keskiviikkona 13. huhtikuuta 2021. Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.
Black Marblen melankolisen minimalistista cold wave/synapop-soundia on verrattu niin Joy Divisioniin, The Cureen kuin Depeche Modeen. Yhtyeen vuonna 2012 Brooklynissä perustanut Stewart kirjoittaa, säveltää ja soittaa kaiken itse albumeillaan.
Black Marblen neljäs studioalbumi ”Fast Idol” näkee päivänvalon lokakuun 22. päivä Saced Bones-levymerkillä (mm. Molchat Doma, John Carpenter, Marissa Nadler). Albumin on luvattu vievän projektin takaisin sen juurille, 70-luvun punk-rockista inspiroituneen coldwaven äärelle. Albumilta on tähän mennessä julkaistu kaksi sinkkua, ”Somewhere” ja ”Ceiling”.

BLACK MARBLE (US)
13.4.2022 Helsinki, Kuudes Linja
Liput Tiketistä 26.8.2021 klo 11 alkaen
- ennakkoon alk. 16,50 EUR
www.blackmarble.bandcamp.com
www.kuudeslinja.com
www.fullsteam.fi
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kuudes Linja, Hämeentie 13,Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: