Biseksuelles levevilkår, trivsel og sundhed: Konference og workshop

Mon Jan 24 2022 at 02:00 pm to 08:00 pm

LGBT+ Danmark | Herlev

LGBT Danmark
Publisher/HostLGBT Danmark
Biseksuelles levevilk\u00e5r, trivsel og sundhed: Konference og workshop
Advertisement
Den 24. januar sætter LGBT+ Danmark skarpt fokus på bi+ personers levevilkår. Vær med, når vi gennem en konference med førende eksperter og aktivister samt en efterfølgende workshop belyser udfordringerne ved at være biseksuel i dagens Danmark – og ikke mindst, hvad vi kan gøre bedre som samfund.
Biseksuelle og andre personer, som er romantisk eller seksuelt tiltrukket af flere end ét køn (bi+), er den største gruppe under LGBT+ paraplyen. På trods heraf, er gruppen mindre synlige i både mediebilledet og i LGBT+ civilsamfundet. Bi+ personer beretter jævnligt om at føle sig både usynliggjort og ekskluderet fra LGBT+ miljøer og kan opleve sig fanget mellem to verdener, hvor de hverken betragtes ‘queer’ eller heteroseksuelle nok.
Samtidig er bi+ personer mere udsatte, hvad angår mistrivsel og dårligt mentalt helbred end både homo- og heteroseksuelle, og de er markant mindre tilbøjelige til at være åbne om deres seksuelle orientering overfor omverden.

KONFERENCEN
DEN 24. JANUAR 2022, 14:00-17:00
VESTERGADE 18E, 2. SAL, 1456 KØBENHAVN K
Konferencen har til formål at belyse bi+ befolkningens levevilkår, trivsel og sundhed samt de bagvedliggende årsager, som forøger gruppens risiko for både selvmordsadfærd, depression, angst og selvskade.
Til konferencen kan du møde:
- Robyn Ochs, amerikansk bi+ aktivist, forfatter og taler
- Emiel Maliepaard, forsker ved Hollands forsvarsakademi og redaktør på bogen ‘Bisexuality in Europe’.
- Christian Graugaard, professor, Sexologisk forskningscenter, Aalborg Universitet
- Thea Sikker, psykolog, huset for Køn, krop og seksualitet
- Camilla Tved, jordeperson og terapeut, Huset for køn, krop og seksualitet
Konferencen bliver desuden livestreamet på LGBT+ Danmarks Facebookside.
Detaljeret program for konference følger.

WORKSHOPPEN
DEN 24. JANUAR 2022, 17:00-20:00 (DER SERVERES LIDT AT SPISE FRA 17:00-17:30)
VESTERGADE 18E, 2. SAL, 1456 KØBENHAVN K
Konferencen efterfølges af en workshop, hvor vi i fællesskab skal identificere anbefalinger til LGBT+ Danmark og det øvrige LGBT+ civilsamfund, der arbejder med gruppen, om hvordan vi i højere grad kan inkludere bi+ erfaringer og derigennem forbedre levevilkår for bi+ personer i Danmark.
Workshoppen er særligt målrettet bi+ personer og er en mulighed for dig at ytre både alle oplevelser, frustrationer, bekymringer og ønsker til LGBT+ Danmark, det øvrige civilsamfund og samfundet generelt.
Workshoppen styres af Karoline Barkvoll Holstad fra ReSearch Humanity, som vil lede deltagerne igennem en række refleksions- og brainstormøvelser. Til workshoppen deltager man med de perspektiver og erfaringer, man hver især har, og der forventes ikke, at man har erfaring med workshops eller brainstormøvelser.
Workshoppen varer fra 17:30-20:00, og vi sørger for lidt at spise, noget at drikke og trygge rammer for dig at være lige så ærlig og kritisk, som du ønsker.
Vil du deltage i workshoppen, og bor du uden for Storkøbenhavn, hjælper vi dig med dine transportomkostninger. Skriv blot herom til [email protected]

TILMELDING TIL BÅDE KONFERENCE OG WORKSHOP: shorturl.at/cqyMW

For spørgsmål om konferencen eller workshoppen kontakt Jakob Steensen Nielsen på [email protected] eller telefon 61279186.
Konferencen og workshoppen er støttet af Den Amerikanske Ambassade i København.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

LGBT+ Danmark, Vestergade 18 E, 2. sal, 1456 Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: