Biodroga MD alapozó tanfolyam

Fri Jun 11 2021 at 10:00 am to 02:00 pm

Biodroga Hungary | Budapest

Publisher/HostBiodroga Hungary
Tudod, mi az orvos-kozmetika? Mitől több vagy más, mint a klasszikus kozmetikai kezelések? Nem találtál még igazi megoldást a problémás bőrű vendégeid bőrére? Hatékony termékeket keresel gépi kezeléseidhez? Látványos otthonápolási rendszert ajánlanál vendégeidnek?
Ha legalább egy kérdésre IGEN a válasz, a BIODROGA MD orvos-kozmetikai termékei és kezelései számodra lettek kifejlesztve.
Miért minket válassz?
**************************
Magas hatóanyagtartalmú, a legújabb biotechnológiai kutatásokat felhasználó kezelési rendszerrel ismerkedhetsz meg. A termékek gyakorlati felhasználása mellett lehetőség nyílik a kipróbálásra, a kérdések megválaszolására is.
Miért minket válassz?
*************************
Nem csak egy két Szépség OSCAR- díjjal és számos elismeréssel díjazott márka orvos-kozmetikai termékcsaládjával ismerkedhetsz meg, hanem mert egy profi, közvetlen csapat támogatja a munkád.
Téged várunk, ha…
************************
• nagy tisztaságú, modern hatóanyagokat tartalmazó készítményeket keresel
• nem elégszel meg a klasszikus kozmetika vívmányaival
• kifizetődő ár-érték arányra vágysz
• termékbevezetést és -eladást segítő rendszerben szeretnél részt venni
• nem akarsz kötelezően vásárolni, de szeretnéd, ha partnerként megbecsüljenek
Miről is szól a BIODROGA MD alap tanfolyam?
******************************************************
A BIODROGA MD orvos-kozmetikai márka teljes termékpalettája bemutatásra kerül. A tanfolyamon minden terméket kipróbálhatsz (nem csak a tégelyt mutatjuk meg), minden kérdésedre választ kapsz, praktikus tippeket, és eladási ötleteket osztunk meg veled. Az alap tanfolyam megfelelő az MD filozófiájának elsajátítására, az alap kezelések és termékek megismerésére, használatuk elkezdésére.
A tanfolyamról részletesen itt olvashatsz: http://biodroga.hu/biodroga-md-orvos-kozmetikai-alaptanfolyam/
Milyen előnnyel jár a tanfolyami részvétel?
**************************************************
Családias kiscsoportban (max. 4 fő) ismerkedhetsz meg a BIODROGA MD orvos-kozmetikumaival, felhasználási lehetőségeivel. A képzés díja 5.000 Ft, mely a tanfolyam napján kedvezményes csomagunkra teljes összegben levásárolható. Személyre szabott, kedvezményes kezdőcsomagot is összeállítunk.
Mivel készülj a képzésre?
******************************
A mostani helyzetben szeretnénk biztonságosan megtartani képzéseinket, ezért kérünk, hogy mindenképpen maszkban érkezz, és a tanfolyam ideje alatt is viselj maszkot (nálunk is tudsz vásárolni). A váltócipő viselése nem opcionális, kényelmes papucsokkal készülünk, amit minden használat előtt és után lefertőtlenítünk. Kérünk, ételről és italról most magadnak gondoskodj, mert nem áll módunkban megkínálni semmivel. Köszönjük megértésed.
Felkeltettük az érdeklődésed? Jelentkezz tanfolyamunkra!
*******************************************************************
Jelentkezésed e-mailben a [email protected] címen, illetve telefonon a 70/775-5575-ös számon fogadjuk el. Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

Event Venue & Nearby Stays

Biodroga Hungary, Korong utca 44, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: