Bill Frisell Trio kl. 21.00 // Nasjonal jazzscene

Thu Oct 07 2021 at 09:00 pm to 10:30 pm

Nasjonal jazzscene | Oslo

Nasjonal jazzscene
Publisher/HostNasjonal jazzscene
Bill Frisell Trio kl. 21.00 \/\/ Nasjonal jazzscene Bill Frisell Trio ble flyttet hit fra oktober 2020. Kjøpte billetter gjelder selvsagt til denne nye datoen.
Kjøpte billetter gjelder selvsagt til den nye datoen.
Three great musicians with a profound musical relationship
Torsdag 07. oktober, kl 21.00. Dørene åpner kl 20.00 - kr 350/300
Finnes det en rausere og mer vidsynt gitarist enn Bill Frisell? Diskografien til Frisell er like romslig som den amerikanske prærien, og amerikansk tradisjonsmusikk ligger under det aller meste han spiller. Mannen som begynte karrieren med å spille med Garbarek og Arild Andersen, har senere gått fra New York-scenen og John Zorn og ut i det store, åpne amerikanske landskapet, der han har funnet både røtter og Aron Copeland.
Frisell er alltid tro mot sitt kall: å lete, borre, oppdage og forvalte glemte klassikere og jazzstandarder fra den store amerikanske sangboka, og å skrive sanger som kommer til å havne der. Den finstemte trioen med Frisell, Morgan og Royston går til hjertet av musikken og gir det en ny rytme, et nytt liv. Vakkert og nede, men med humor og vidd i underspilt overskudd! Albumet Valentine som kommer i august, fører tradisjonen videre, både den amerikanske og Frisells egen. En utgivelse som viser oss et band med en dyp musikalsk samhørighet etter mange år sammen på scenen.
Bill Frisell – gitar, Thomas Morgan – bass, Rudy Royston – trommer

Event Venue & Nearby Stays

Nasjonal jazzscene, Karl Johans gate 35, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: