Beveg Oslo Lederdag

Thu Oct 21 2021 at 11:30 am to 03:30 pm

Slemdalsveien 1, 0369 Oslo, Norge | Oslo

Beveg Oslo
Publisher/HostBeveg Oslo
Beveg Oslo Lederdag
Advertisement
VELKOMMEN TIL BEVEG OSLOS LEDERDAG, hvor kristne ledere i kirke, organisasjon og næringsliv møtes for å bygge relasjoner, bli oppdatert på Oslos sosiale smerte, kulturelle utfordringer og åndelige tilstand, og oppmuntret til å stå sammen for byen.
Lederdagen starter med varm lunsj i nyoppussede lokaler i Misjonskirken Majorstua kl. 11:30 og fortsetter med et spennende program fram til kl. 15:30.
Program for lederdagen kl. 11:30-15:30:
Varm lunsj
Kristus & kulturen – Kirkens engasjement og rolle i Oslo v/Joakim Magnus, grunnlegger av Beveg byen/Beveg Oslo og leder for Ungdom i Oppdrag Oslo
Tilsvar: Arbeidets teologi v/Andreas Hegertun, pastor i Filadelfiakirken Oslo.
Samtale rundt bordet om hva vi drømmer om for Oslo og kirkens engasjement og rolle.
Hilsen fra Alan Platt, grunnlegger for Doxa Deo-kirkene og City Changers Movement, og forfatter av boken Beveg byen.
Historier fra Oslo-
Luke Greenwood, leder for Steiger Int.
Presentasjon av Sendt-undersøkelsen og kirkeplantingen i Norge og Oslo.
Beveg Oslos 2030-prosess og læringsarenaer mot utenforskap, for økt bønn, bedre evangelisering og disippelgjøring, bedre kobling mellom tro og arbeid, og økt kirkeplanting.
Deltakeravgiften inkluderer varm lunsj, kaffe og bakverk fra PUST og materiell.
Tilvalg:
Kl. 09:00–10:00: Bibel og bønn m/Joakim Magnus og gruppen pastorer og ledere som møtes ukentlig torsdager samme tid til bønn og fellesskap. Skjer i Misjonskirkens lokaler. Meld deg på dette ved å krysse av for det i påmeldingen på Checkin.
Kl. 10:00–11:30: Læringsarenaer:
Utenforskap. Vertskap: Fred Håberg (Beveg Oslo), Bertel Hjortland (Storsalen), Ketil Fagervik (Misjonskirka), Lemma Desta (NKR Migrantutvalg) og Dag Jacobsen (Maritastiftelsen)
Bønn. Vertskap: Robert Erlandsen (Misjonskirken) og Lise Baller, Global bønnefrokost)
Evangelisering og disippelgjøring. Vertskap: Joakim Magnus (Ungdom i Oppdrag), Rune Solheim (DNA) og Harald Hovland (Vitalkirken)
Kirkeplanting. Vertskap: Bente Sandtorp (Home Church), Kjartan Ørnes (Kristent Fellsskap), Ole Martin Rudstaden (Misjonssalen) og Jarleif Gaustad (Sendt Norge)
Alle læringsarenaer gjennomføres på Misjonskirken. Kryss av for dette tilvalget om du ønsker å delta på en av disse læringsarenaene.
Kl. 19:00: Åpent møte i Misjonskirken med Luke Greenwood, leder for Steiger International og Joakim Magnus. Fokus på evangelisering og disippelgjøring. Forhåndspåmelding ved å velge dette tilvalget på Checkin, eller registrering ved ankomst.
PUST kaffebar holder åpent etter kveldsmøtet.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Slemdalsveien 1, 0369 Oslo, Norge, Oslo, Norway

Sharing is Caring: