Better Get Hit Warmin'up Concert: Jeangu Macrooy, Joël Domingos & Guido Nijs Quintet

Sun Jun 26 2022 at 04:00 pm

Schouwburg Concertzaal Tilburg | Tilburg

Better Get Hit Festival
Publisher/HostBetter Get Hit Festival
Better Get Hit Warmin'up Concert: Jeangu Macrooy, Jo\u00ebl Domingos & Guido Nijs Quintet
Advertisement
Jeangu Macrooy, Joël Domingos en Guido Nijs Quintet staan op zondag 26 juni in Schouwburg Concertzaal Tilburg tijdens een nieuwe reeks Warmin’up Concerts van festival Better Get Hit.
‘Birth Of A New Age’-zanger Jeangu Macrooy gaat als een speer sinds zijn soulvolle debuutalbum in 2017 uitkwam. Menig Nederlander hoorde wellicht pas van de singer-songwriter door zijn deelname aan het Songfestival, maar de zanger had toen al meerdere Edisonnominaties op zijn naam staan. Tijdens zijn optreden kun je geheid niet stil blijven zitten, want de vrolijke, dansbare beats vullen de Studiozaal in een razend tempo.
Zanger, rapper en producer Joël Domingos maakt Nederlandstalige popmuziek met invloeden uit de soul, r&b en hiphop. Zijn multiculturele opvoeding, met een Kaapverdische vader, zorgt voor authentieke Kaapverdische ritmes in zijn muziek waardoor hij een eigenzinnige stijl weet te vormen. Met zijn energieke performance en live-band, die de elektronische producties tot leven brengen, neemt de singer-songwriter het publiek mee op een muzikale reis.
Topmusicus Guido Nijs heeft als saxofonist al vele successen geboekt. Zijn onlangs uitgebrachte album kreeg geweldige kritieken. De Tilburger speelde onder meer met Lionel Richie, Diana Ross, Marco Borsato, Di-rect, Candy Dulfer en Caro Emerald. Met zijn vaste jazzgroep, met o.a.bassist Eric van der Westen, Boy Edgar Prijswinnaar pianist Jeroen van Vliet, slagwerker Pascal Vermeer en toptalent trompettist Koen Smits staat Nijs garant voor een groots concert.
Voor meer informatie en tickets: https://bettergethit.com/warmin-up-26-juni-22/
--------------------------------------------
Voor dit concert kan gebruik worden gemaakt van een combideal. Bij aankoop van een festivalticket voor zaterdag 10 september 2022 is de toegang tot dit Warmin’up Concert gratis voor de eerste 75 kaartkopers. Combidealtickets: https://bit.ly/3MY9sAy
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Schouwburg Concertzaal Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1,Tilburg, Netherlands, Tilburg, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: