Bette // Pumpehuset

Thu Sep 29 2022 at 09:00 am UTC+02:00

Pumpehuset | Copenhagen

Pumpehuset
Publisher/HostPumpehuset
Bette \/\/ Pumpehuset
Advertisement
Den funklende stjerne på den danske r'n'b-himmel, Bette, spiller koncert i Pumpehuset den 29. september. Billetsalget starter tirsdag den 8. marts kl. 10.00
I begyndelsen af 2022 udgav Bette sit fremragende debutalbum 'min', som hun nu er klar til at lægge København ned med, når hun gæster spillesteder i Studiestræde.
Om debutalbummet 'min'
Den danske upcoming artist, Bette, udkommer fredag d. 25. februar med sit debutalbum ’min’. Et album, hvor Bette forsøger at finde balancen. Tage et skridt tilbage og blive bedre til at reflektere over de tanker, indtryk og usikkerheder Bette selv, og vi alle, oplever i de store og små ting.
Bettes musikunivers rummer eftertænksomhed og fordybelse – som Bette selv. I hendes umage proces som musiker, er elementer af nysgerrighed og undersøgelse vigtige. En proces der ikke går op i genrer, eller bestemte metoder, men nærmere en søgen efter balance og udvikling:
”Jeg er hele tiden i en balance mellem at være tro mod mine følelser og samtidig udfordre de der lidt ubrugelige tanker der holder mig ét bestemt sted. Lade det hele være i udvikling, prøve nye ting af og ikke vide hvordan det ender. Det sådan jeg lever og laver musik når jeg gør det bedst.”
Netop denne umage proces og fokus på personlig udvikling, har også allerede givet hende en række udmærkelser med hendes musik. I 2019 udgav hun ’Hører Dem ikke’, som blev P3’s Uundgåelige. Det år spillede hun desuden både Spot Festival, Redbull Stripped Session, Tivoli, Distortion og Vegas Udvalgte, mens hun blev nomineret til Soundvenues Fremtidspris. I 2020 udgav hun den jazzede ’Fin Regn’ og spillede i et udsolgt Lille Vega. Derudover skulle Bette blandt andet have optrådt på Roskilde Festival i anledningen af 50-års jubilæet.
Tage pausen
På ’min’ har Bette ladet sig inspirere af, på den ene side, alle de ting hun er bevidst omkring i hendes hverdag. Vennerne, familien, hendes kæreste – oplevelserne de deler og samtalerne de har sammen, som kan handle om alt i verden. På den anden side er den ubevidste inspiration som kommer bedst til udtryk i musikken: ”Det er det sted i mig jeg er så glad for, at musikken holder mig forbundet til.”
’min’ er et album, hvor Bette tager udfordringerne med et åbent sind. Udvikler sig i dem, i stedet for at reagere med dårlige vaner, så godt hun kan:
”På ‘min’ prøver jeg at tage pausen. En jeg tror vi allesammen kan blive bedre til at tage. Når jeg bliver ked af det, usikker eller mine tanker hvirvler lidt rundt, tænker jeg indimellem, at en anden persons handlinger har fået mig derud. Er ’du’ så urimelig som jeg gør dig til i mit hoved lige nu, eller rammer den her situation ned i en allerede eksisterende usikkerhed jeg har? Det er egentligt enkelt, men der kan samtidig være langt derhen.”
Bette
Pumpehuset
29. september 2022
190 DKK + gebyr
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Pumpehuset, Studiestræde 52, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 202.0

Sharing is Caring:

More Events in Copenhagen

Pretty Woman - The Musical - VIP PAKKER
Wed Sep 28 2022 at 07:30 pm Pretty Woman - The Musical - VIP PAKKER

The Producers
Wed Sep 28 2022 at 07:30 pm The Producers

Det Ny Teater

Pretty Woman - The Musical
Wed Sep 28 2022 at 07:30 pm Pretty Woman - The Musical

Pretty Woman - The Musical - VIP PAKKER
Thu Sep 29 2022 at 07:30 pm Pretty Woman - The Musical - VIP PAKKER

The Producers
Thu Sep 29 2022 at 07:30 pm The Producers

Det Ny Teater

Pretty Woman - The Musical
Thu Sep 29 2022 at 07:30 pm Pretty Woman - The Musical

Mudhoney - VEGA
Thu Sep 29 2022 at 08:00 pm Mudhoney - VEGA

VEGA

Specialklassen - INTET AFTALT | Bremen, K\u00f8benhavn
Thu Sep 29 2022 at 08:00 pm Specialklassen - INTET AFTALT | Bremen, København

Bremen Teater

Copenhagen is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Copenhagen Events