Besøk hos Asplan Viak i Kongensgate 1

Tue Jan 31 2023 at 04:00 pm

Kongensgate 1, Oslo | Oslo

Struktura
Publisher/HostStruktura
Bes\u00f8k hos Asplan Viak i Kongensgate 1
Advertisement
Hold av datoen ?? 31. Januar er Jordskfiterlaget, Terra Forma og Struktura invitert til Asplan Viaks kontor i Kongensgate 1.
??‍?Er du nysgjerrige på mulighetene for nyutdannede innen eiendom, planlegging eller landskapsarkitektur, eller ønsker å få innsikt i hvem Asplan Viak er og hva de jobber med, er dette arrangementet noe for deg.
? Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Hos Asplan Viak utgjør urbanisme, planlegging og landskapsarkitektur en stor del av kjernevirksomheten. Da Asplan ble etablert i 1962 var tverrfaglighet og overordnet planlegging etter Plan- og bygningsloven det sentrale. Se gjerne mer om Asplan Viak her: https://www.asplanviak.no/
I Kongens gate 1 er det en base for arkitekter, landskapsarkitekter og planleggere. Vi inviterer til en kort presentasjon av Asplan Viak og noen prosjekter vi på Plan og Landskap jobber med. Vi åpner gjerne for litt diskusjon og spørsmål underveis. For de som vil tilbyr vi også en kort omvisning i Kongens gate 1. K1 er blant Oslos eldste bygg og er omprosjektert til moderne kontorlokaler av egne arkitekter. https://www.asplanviak.no/prosjekter/kongens-gate-1/
Det serveres pizza og noe godt i glasset.??
Velkommen !

Nå er det åpnet for påmelding. Følg lenken under:
https://nettskjema.no/a/308049
Vi kjører førstemann til mølla-prinsippet og antallsbegrensingen er 40 stk. Arrangementet er kun åpent for medlemmer av linjeforeningene.
Vi gleder oss!?❤️
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kongensgate 1, Oslo, Norway

Sharing is Caring: