Benjamin Koppel & Lars Hjortshøj 'Jazz & Jokes' @Hotel Cecil, København [flyttet – ny dato]

Wed Dec 22 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

Bremen Teater | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
Benjamin Koppel & Lars Hjortsh\u00f8j 'Jazz & Jokes' @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn [flyttet \u2013 ny dato]
Advertisement
I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde Jazz & Jokes den 21. december 2021 på Hotel Cecil, men det er lykkedes at finde en ny dato og et nyt sted til showet, der nu bliver afholdt den 22. december 2021 på Bremen Teater.
Billetter købt til det oprindelige show på Hotel Cecil den 21. december er også gyldige til det nye show på Bremen Teater den 22. december 2021.
Alle billetkøbere modtager yderligere information via Ticketmaster.
-----------------------------------------------
Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj byder igen indenfor til en helt særlig aften med musik og comedy, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York, den 22. december på Bremen Teater med gæster Anders Grau, Lasse Rimmer, Szhirley, Marie Carmen Koppel samt band Jesper Bodilsen og Søren Bebe.
Improvisation, præcise punchlines og god timing er om noget udgangspunktet for de to venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere. De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder.
Når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer venner og kolleger på scenen på Bremen Teater under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende aften i selskab med de bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere.
Inspireret af 1950/60ernes jazzklubber i New York, hvor publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til en sjælden oplevelsesrig aften.
Jazz & Jokes har været afholdt af flere omgange for udsolgte sale på Hotel Cecil med et skarpt udvalg komikere og musikere, og den 22. december har du igen chancen for at komme med på Bremen Teater.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj 'Jazz & Jokes' på Bremen Teater
Billetpris: 275 kr + gebyr
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/508493
Dørene åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
https://brementeater.dk/arrangementer/koppel-hjortshoj/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: