Beatz x Poes's az A38 Hajón - Bagóczky Lívia, Sára Gergely Gege, Gyenge Veroni VonnieWee

Tue Nov 30 2021 at 07:00 pm

A38 Hajó | Budapest

A38 Haj\u00f3
Publisher/HostA38 Hajó
Beatz x Poes's az A38 Haj\u00f3n - Bag\u00f3czky L\u00edvia, S\u00e1ra Gergely Gege, Gyenge Veroni VonnieWee
Advertisement
A Balkán Fanatik énekesnője, az idei Slam Poetry Országos Bajnokság győzetese és a trapszcéna Móricz Zsigmondja ragadnak mikrofont november 30-án, hogy elkáprásztassák a közönséget. Csatlakozzatok a fedélzeten: https://www.a38.hu/hu/program/beatz-x-poes-az-a38-hajon-22104
Bagóczky Lívia a Balkan Fanatik énekesnőjeként vált ismertté, de a neve ismerősen csenghet a hazai underground és jazz szcéna közönsége számára is. Műfaji határokon átívelő érzékeny zeneisége, karakteres énekhangja, kisugárzása tökéletes atmoszférát teremt, legyen szó könnyűzenéről vagy improvizatív intellektuális műfajokról.
Sára Gergely Gege – költő, slammer, rapper. Rímbiózis-szökevény, a trapszcéna Móricz Zsigmondja, bölcsész, amikor először ment magyar irodalomból hospitálni, flesseltek a gyerekek.
Gyenge Veroni VonnieWee a kilencedik Slam Poetry Országos Bajnokság győztese, slamköltő, aktivista, amatőr színész. Mária országának felvidéki queenje, boldogság-példakép, hosszú úttal a háta mögött. Ír, előad, fest, közben önfeledten ugrál, és a ritmus sem idegen tőle.
Az estet Youtube-csatornánkon élőben közvetítjük:

A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői Csider István Zoltán költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. Közreműködik DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar.
A zenekar tagjai:
Usztics Péter - gitár
Bartók Máté - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József – dobok
Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.
belépőjegy - 500 Ft -
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: