Barnas Jazzscene // Nasjonal jazzscene

Sat May 07 2022 at 12:00 pm

Nasjonal jazzscene | Oslo

Nasjonal jazzscene
Publisher/HostNasjonal jazzscene
Barnas Jazzscene \/\/ Nasjonal jazzscene
Advertisement
Talents aged 7-15 improvise and play jazz standards
Lørdag 07. mai kl 13.00. Dørene åpner kl 12.30 - kr 50 voksne/20 barn
Vi krysser fingrene for en festivalsommeren, og ønsker den velkommen med vårens siste Barnas jazzscene - og så kan de spille ute i vårsola! Her hører dere utøvere helt ned i åtteårsalderen som spiller kompleks, improvisert musikk på høyt nivå lekende lett!
Konserten passer for et bredt publikum, der barn og unge, familier, voksne og eldre – erfarne eller mindre bevandret i jazzens univers – er velkommen for å la seg inspirere og imponere. Både Osloboere og tilreisende oppfordres til å ta med seg barn og ungdommer på konserten, og la dem møte dyktige og samspilte unge musikere som spiller levende jazz. En ettermiddag til glede og inspirasjon!
Musikantene hører til på Improbasen, Oslos egen barnejazzskole, som underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra Osloområdet og fra resten av landet, og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Nasjonal jazzscene, Karl Johans gate 35, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in Oslo

Sharing is Caring: