Barabás Lőrinc Quartet OPEN lemezbemutató / vendég: Urbányi Zóra / A38 tető

Thu Jul 22 2021 at 07:00 pm

A38 Hajó | Budapest

A38 Haj\u00f3
Publisher/HostA38 Hajó
Barab\u00e1s L\u0151rinc Quartet OPEN lemezbemutat\u00f3 \/ vend\u00e9g: Urb\u00e1nyi Z\u00f3ra \/ A38 tet\u0151 Menetrend:
20:00 Urbányi Zóra & Barabás Lőrinc
20:50 Barabás Lőrinc Quartet - Premecz Mátyás, Ajtai Péter, Klausz Ádám és Barabás Lőrinc
Jegyek: https://bit.ly/BarabasLorinc_ZORA_A38
Csabai Máté írása az OPEN című új albumról:
A világ nyitott tér a játékra, és minden, ami művészi kifejezés, elsősorban az ismeretlent célozza. Open című lemezén új hangot mutat Barabás Lőrinc is. Azokat a stílusjegyeket, amelyekről eddig ismertük, most is felfedezhetjük – vonzódását a szabályos, ismétlődő formák iránt, lényeglátását, tiszta egyszerűségét, a legkülönbözőbb stílusokkal való játékot –, de az album határozottan új fejezetet nyit az együttes zenei életében. A Quartetbe új tagok érkeztek, és noha a trombitás-zeneszerző, valamint Premecz Mátyás billentyűs, Ajtai Péter bőgős és Klausz Ádám dobos ismeretsége korábbra nyúlik vissza, újbóli találkozásuk frissessége átszüremlik ezen a felvételen.
Urbányi Zóra:
Zóra különleges hangú énekesnő. A tavaly ősszel adott budapesti koncertjén Milyes Jay-el és Barabás Lőrincel együtt eljátszott Kollár-Klemencz László feldolgozás, az “Iszom a bort”, felvétele sokakhoz eljutott már. Lőrinc kíséri majd Zórát, aki a válogatott feldolgozások mellett saját dalait is elhozza nekünk.

Event Venue & Nearby Stays

A38 Hajó, A38 Hajó, Petőfi híd, budai hídfő, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: