BalanceMe – en workshop med yoga, ansigtsyoga & meditation

Sat Jul 03 2021 at 09:30 am to 04:30 pm

NOR: nordic health house | Copenhagen

NOR: nordic health house
Publisher/HostNOR: nordic health house
BalanceMe \u2013 en workshop med yoga, ansigtsyoga & meditation Find din balance mellem disse tre grundprincipper:
1. Flow og forløsning
2. Styrke og udholdenhed
3. Stræk, smidighed og rummelighed
På workshoppen vil du lære om alle tre principper, der påvirker vores velbefindende.
Du vil lære dig selv dybere at kende, så du ved, hvor du skal have fokus for at skabe balance mellem de tre.
Under hvert tema vil du blive undervist i yoga, ansigtsyoga, pranayama/vejrtækning og meditation og visualisering. Alt efter hvilket tema det er, undervises der ud fra både hatha, yin og vinyasa yoga.
Workshoppens opbygning
Morgen: Flow & Forløsning
Om formiddagen har vi fokus på flow og forløsning samt styrke og udholdenhed i krop, ansigt og sind.
En spændt krop og et spændt sind er ikke frit. Kropsspændinger forhindrer blodomløb, lymfesystem, nervesystem og meridianbaner i at flyde frit.
Vi vil starte dagen med både fysiske og meditative øvelser, som forløser og giver flow i både krop og sind. Det handler om at slippe både spændinger og kontrol og om at mærke frihed og lethed. Du vil også lære at forløse og afspænde via din vejrtrækning, og om hvordan aktivering af det parasympatiske nervesystem får dig til at give slip og slappe af.
Du vil også lære øvelser, som får dig til at afspænde musklerne i dit ansigt, hvilket mindsker og reducerer furer og rynker, giver en smukkere hudtone og hjælper mod hovedpine.
Formiddag: Styrke og udholdenhed
Denne del af dagen skal vi have pulsen op og sved på panden. Der er fokus på tyrke og udholdenhed, og vi går i dybden med øvelser som styrker krop og sind.
Ved træne dine muskler får du en stærk krop, passer bedre på dine led og giver dig en bedre balance og smukkere holdning.
Ligesom vi kan træne kroppen, kan vi også træne ansigtet og med regelmæssig træning, giver det ansigtet et løft og tager år af din alder. Vi træner ansigtet ved hjælp af øvelser, hvor du styrker musklerne i ansigtet.
Vi afslutter denne del med vejrtrækningsøvelser, meditation og visualisering, som træner dit sind.
Frokostpause
Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i NOR:’s café.
Eftermiddag: Stræk, smidighed og rummelighed
Efter frokost skal vi strække og smidiggøre både krop og sind.
Vi strækker muskler og bindevæv med blandt andet skønne yin yoga stillinger. De gode lange stræk forbedrer din smidighed og velbefindende. Vi strækker også musklerne i ansigtet både for at forhindre spændinger, men også fordi det sætter gang i blodcirkulationen og giver en smukkere hud.
Vi arbejder også med de dybe vejrtrækninger til at rumme og skabe plads. Sindet spiller en stor rolle, og vi bruger også meditationsteknikker til at træne sindet til mere rummelighed og kærlig venlighed (Loving Kindness meditation) både overfor os selv og andre.
Afslutningsvis taler vi om, hvad der kan give dig mere balance i krop og sind, og hvilket et af de tre grundprincipper, du kunne have glæde af at fokusere mere på.
Intentionen er, at du skal se dig selv dybt i øjnene og mærke efter, hvad din krop og dit sind har brug for, så den kan opnå den optimale balance, og at du får fysiske og mentale øvelser med i rygsækken, som du altid kan tage frem.
Praktisk information:
Dato: Lørdag den 3. jul, 2021
Tid: Kl. 9.30-16.30
Pris: 1200 kr.
Medlemspris: 1000 kr.

Event Venue & Nearby Stays

NOR: nordic health house, Hejrevej 30, 3. sal, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: