Back to Life - Back to Reality?

Sat Jan 29 2022 at 09:30 am to 11:30 am

Oslo Yoga | Oslo

Oslo Yogafestival
Publisher/HostOslo Yogafestival
Back to Life - Back to Reality?
Advertisement
-a new world coming..?

Jivamukti yoga er en feiring. Av livet. Samtidig ønsker vi å anerkjenne at vi - verden - alt og alle skapninger og livsformer som inngår i den - har gjennomlevd en krise gjennom pandemien.
I denne 2-timers klassen vil vi på ulike måter ta oss gjennom lagene fra mikro- til makronivå - kjenne på hvordan de mest naturlige aspektene ved våre liv har blitt rammet - pusten, berøringen, alle begrensningene vi har måttet forholde oss til, redselen vi kanskje har kjent på - for å puste samme luft - det mest naturlige i denne verden, og hvordan det har påvirket oss. Parallelt med dette, dersom vi zoomer ut og ser på de større linjene, så står jo alt i en sammenheng: Planeten vår står overfor et kollaps. Vi lever i en tid som krever omveltninger. Denne tiden krever noe av oss. Vi må alle gjøre endringer, legge om vanene våre og spørre oss hva er til det beste for jorda vår - hva er det beste for fellesskapet?
Vi inviterer vi til å sammen lene oss inn i fellesskapet i shalaen og kjenne på hvilken støtte det gir å puste sammen og bevege oss med en samlet intensjon.
Vi skal også feire gleden ved livet og håpet som vi trenger for å komme oss gjennom denne tiden, men spør samtidig; Når vi nå er på vei tilbake til livene våre,- hvilken virkelighet er det vi skal tilbake til? Hvilken virkelighet kan vi - i felleskap - være med på å skape? Hvilke endringer er du villig til å implementere i livet ditt?
Påmelding: https://yogafestivalen.no/
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Yoga, Kristiansandsgate 2, Sagene samfunnshus, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: