Axel Frønes på SALT

Thu Mar 31 2022 at 07:00 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
Axel Fr\u00f8nes p\u00e5 SALT
Advertisement
Langhuset, en arktisk katedral og SALTs største innendørs scene. En scene med et program som spenner seg fra unge entusiaster med iver etter å utforske, til etablerte toneangivende kunstnere.
Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag.
I mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på instagram. Da året var over hadde poesiboka «Hilsen Axel» gjort Axel Frønes til en av Norges mest solgte poeter.
Samtidig som instagramkontoen hans eksploderte, har fansen hans gått så langt som å tatovere poesien hans på kroppene sine og sende han bilder av tatoveringene sine. En funfact: som poptrommeslager har han faktisk millioner av streams og flere hits på NRKP3, og har spilt utallige konserter rundt omkring i Norge.
Det siste året har plutselig blitt travelt med bokutgivelse, platekontrakt og låtsamarbeid med etablerte låtskrivere som Trygve Skaug og Conor Patrick. For tiden er Axel Frønes i gang med innspilling av debutplata som slippes i 2022. Ioktober kom han med oppfølgeren til den bestselgende diktsamlingen «Hilsen Axel».
“Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.” - Åge Aleksandersen
"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Langhuset har sittende publikum. SALT har bordservering, mat og drikke bestilles via app. Menyer og mattilbud finnes her: salted.no/food
Se hele programmet på SALT her: salted.no/program
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev: salted.no/kontakt
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: