Asfalt & Bitumen dag 2024

Wed Mar 20 2024 at 09:30 am to 06:00 pm

BluePoint Brussels - meetings, events & office space | Brussels

Eurobitume
Publisher/HostEurobitume
Advertisement
“Durable asphalt for a sustainable future”
About this Event

Op 20 maart 2024 organiseren Eurobitume Benelux en de Belgische Vereniging van Asfaltproducenten (BVA) gezamenlijk het twee-jaarlijkse evenement “Asfalt- & Bitumendag “ in het Business Center BluePoint Brussel. Deze dag is inmiddels een traditioneel evenement geworden waar alle groepen actief in de asfalt- en bitumenindustrie in België elkaar ontmoeten.

Thema voor 2024 is “Durable asphalt for a sustainable future” waar presentaties worden gegeven door experts over de toekomst van bitumen en asfalt.

Het doel is om alle deelnemers op de hoogte te brengen van de huidige stand van zaken in de asfaltwegenbouw en een uitkijk te geven naar toekomstige ontwikkelingen..

Het dagprogramma bevat o.a. volgende onderwerpen :

· Best Beschikbare Technieken voor asfaltproductie

· Duurzame evoluties in asfaltmengsels en bitumen

· Preview nieuwe items Standaardbestek 250 v5.0


Naast dit interessante programma wordt een expo ingericht in de directe nabijheid van het auditorium. Tijdens de expo zullen producenten, leveranciers, aannemers en leveranciers hun meest recente producten en ontwikkelingen laten zien en met u bespreken. Er is voldoende tijd voorzien om de expo te bezoeken gedurende de koffie- en lunchbreaks en aan het einde van de presentaties rond 16.00 uur.

De “Asfalt- & Bitumen dag 2024” is wederom een uniek evenement voor u als deelnemer om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.

Wij zijn ervan overtuigd dat het programma interessant is voor iedereen die te maken heeft met alle aspecten (van ontwerp tot ingebruikname) van een asfaltverharding en wij nodigen u hierbij van harte uit om u in te schrijven voor dit unieke evenement van de Belgische asfalt- en bitumenindustrie.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

BluePoint Brussels - meetings, events & office space, 80 Boulevard Auguste Reyers, Brussels, Belgium

Tickets

EUR 159.00

Discover more events by tags:

Business in BrusselsExhibitions in Brussels

Sharing is Caring: