Arquitectura efímera sostenible: un cobert per a Collserola

Thu Dec 15 2022 at 02:00 pm to 07:00 pm

EINA Bosc | Barcelona

EINA Centre Universitari Disseny i Art Barcelona
Publisher/HostEINA Centre Universitari Disseny i Art Barcelona
Arquitectura ef\u00edmera sostenible: un cobert per a Collserola
Advertisement
Arquitectura efímera sostenible: un cobert per a Collserola és un taller que tindrà lloc el dijous 15 de desembre, de 14h a 19h, a EINA Bosc
About this Event
Arquitectura efímera sostenible: un cobert per a Collserola

Arquitectura efímera sostenible: un cobert per a Collserola és una sessió-taller que tindrà lloc el dijous 15 de desembre, de 14h a 19h, a EINA Bosc en el marc de , el projecte de recerca sobre com la llana pot modelar futurs alternatius al Parc Natural de Collserola liderat per Martina Manyà i Ana Vivero i guanyador del LAB Collserola. L'activitat, estarà oberta a estudiants d'EINA i d'altres escoles, dissenyadors, arquitectes, artistes i públic interessat.

Amb motiu de la futura construcció d’un cobert per ovelles a Collserola, es planteja aquesta activitat per pensar, prototipar y dissenyar col·lectivament una bioconstrucció efímera que, a més de servir com a refugi, pugui funcionar com a centre didàctic d'acostament a allò rural.

La sessió comptarà amb la participació de pastors, representants del Consorci del Parc de Collserola, de la cooperativa Arran de Terra, Martina Manya, Ana Vivero, Anna Alcubierre, Anna Bach, i Giorgia Filipelli.

Tanmateix hi participarà Fernando García-Dory, fundador d’INLAND Campo Adentro, un col·lectiu de producció social i cultural que treballa en la interrelació entre l'art, l'agroecologia i el territori i que ha construït col·lectivament la Majada Rurbana a la Casa de Campo de Madrid. Inland ha mostrat projectes a la Serpentine Gallery, Centre Pompidou, Savvy, Cittadelarte, Casa do Povo, i documenta fifteen entre d'altres espais.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

EINA Bosc, 2 Carrer del Bosc, Barcelona, Spain

Tickets

EUR 0.00

Discover more events by tags:

Art in BarcelonaWorkshops in Barcelona

Sharing is Caring: