Aron Andras & the Black Circle Orchestra // Várkert Bazár

Wed Jul 27 2022 at 08:00 pm

Várkert Bazár | Budapest

Apey
Publisher/HostApey
Aron Andras & the Black Circle Orchestra \/\/ V\u00e1rkert Baz\u00e1r
Advertisement
Aron András Artisjus- és kétszeres Fonogram-díjas előadó és dalszerző nagyzenekari projektje a 'Black Circle Orchestra', amit hosszú idő után 2020 nyarán hívott életre.
A tőle megszokott country és blues hangzású dalait, most több hangszerrel kiegészítve, még színesebb hangzásvilággal adja elő olyan neves zenészekkel együtt, mint a Blahaluisiana zenekar billentyűse Pénzes Máté, a The Qualitons zenekar ritmus szekciója Hock Ernő és Boros Levente, továbbá a The Pontiac zenekar gitárosa Kiss Péter.
A sokoldalú énekes-gitáros neve senki számára nem hangzik ismeretlenül a LAZARVS, a Trillion, vagy szóló produkciója révén. 2010-ben jelent meg első, önálló albuma a 'Feathers, Black Flowers', amely után 2016-ban tért vissza 'Foxes' című nagylemezével, 2018-ban megjelent a 'Stranger' névre hallgató anyaga, és 2020 őszén, a karantén ideje alatt debütált a negyedik nagylemeze a 'Book of Changes’.
2020 nyarán friss formációként már az ország olyan jelentős fesztiváljain léptek fel, mint a Strand, Campus, Fishing On Orfű, Fekete Zaj, La Boum fesztiválok, de volt koncertjük a Budapest Parkban is. Első önálló koncertjük 2021 őszén az Akvárium Klubban volt 2022 tavaszán teltházas koncertet adtak a Magyar Zene Házában.
Idén nyáron a Várkert Bazár szabadtéri színpadán lépnek fel, ahol egy fergeteges hangulatú koncerttel várják a közönséget.
?Jegyek: https://bit.ly/3yBDRQx
?Helyszín: Várkert Bazár, Öntőház udvar
Esőhelyszín: Rendezvényterem
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Várkert Bazár, Ybl Miklós tér 2-6., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: