Ara Malikian (ES) - Le Petit Garage Tour, Helsinki

Wed Nov 24 2021 at 07:00 pm

Kulttuuritalo (Helsinki) | Helsinki

Aftersunset Entertainment
Publisher/HostAftersunset Entertainment
Ara Malikian (ES) - Le Petit Garage Tour, Helsinki
Advertisement
Viuluvirtuoosi Ara Malikianin show’ssa on raakaa voimaa – kiertue tulee Helsinkiin
Show, joka räjäyttää käsityksesi viulukonsertista! Ara Malikianin rouhean energinen Petit Garage World Tour tulee tänä syksynä ensimmäistä kertaa Suomeen.
Tällaisena et ole ennen klassista konserttia kokenut! Ara Malikian lukeutuu heittämällä 2000-luvun kirkkaimpien viulistien joukkoon. Libanonissa syntynyt armenialaistaustainen espanjalaisviulisti yllättää yleisönsä omintakeisella tyylillään sekoittaa erilaisia musiikki genrejä. Hän räväyttää klassikoihin ennenkuulumatonta rosoa ja tarjoilee kuuntelijoilleen odottamattoman omaperäisiä versioita niin tunnetuista kappaleista kuin omista henkeäsalpaavista sävellyksistään.
Ara Malikianin Petit Garage World Tour nähdään marraskuussa vihdoin myös Suomessa, Helsingin Kulttuuritalolla. Show’ssa klassinen kohtaa jazzin, popin, argentiinalaisen tangon, flamencon sekä itä-eurooppalaisen ja Lähi-idän musiikin. Show pitää intensiivisesti otteessaan ja nostattaa tunnelatauksen, joka ei heti unohdu.
Uskomaton soittotaito, intohimo eurooppalaisiin musiikkikulttuureihin ja raaka mystiikan tuntu on tyrmäävä yhdistelmä, joka pitää itse kokea.
Vahva persoonallinen tyyli
Virtuoosimainen viulisti Ara Malikian on häkellyttänyt konserttilavoilla yli 50 maassa, joka maanosassa ja hänen hämmästyttävän laaja tuotantonsa koostuu jopa yli 40:stä albumista. Vain kahden edellisen kiertueen aikana shown on nähnyt 800 000 ihmistä. Miehelle on ropissut eri maista lukuisia musiikkialan palkintoja. Kiertueen nimeä kantava albumi on juuri nytkin ehdolla tämän vuoden Latin Grammyjen parhaan instrumentaalialbumin kategorian voittajaksi.
Malikianin käsissä Bachin, Mozartin, Paganinin ja Vivaldin mestariteokset kohtaavat Björkin, Radioheadin, Led Zeppelinin ja David Bowien luovat sovitukset. Hän on soittanut klassisen maailman ykköspaikoilla, kuten Tokion, Madridin ja Toulousen sinfoniaorkestereissa.
Malikian on yksi harvoista nykyviulisteista, jotka ovat esiintyneet myös sooloviulistina ilman orkesteria. Malikian tunnetaan myös esityksistään Pedro Almodovarin elokuvien soundtrackeilla.
Tällä kiertueella hänen mukanaan esiintyvät kuitenkin myös pianisti Iván ”Melón” Lewis sekä huikean taitava bändi.
Armenialaiset sukujuuret ja laaja musiikillinen taituruus ovat muovanneet Ara Malikianin vahvan persoonallisen tyylin. Show’n taitava esiintyjäkaarti ja palava tunnelma tekevät elämyksestä ainutkertaisen. Älä jätä tätä väliin, osta lippusi nyt!
Lippukauppaan----> https://www.lippu.fi/artist/ara-malikian/
Esitys:
Ara Malikian (ES) - Le Petit Garage Tour
Ke 24.11.2021 klo 19.00 Kulttuuritalo, Helsinki. Ovet klo 18.00
Liput alkaen 52 € + tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)
Konsertin kesto n. 2h väliaikoineen
Ikärajaton
Tapahtumassa ei ole käytössä koronapassia. Katso ajankohtaiset infot www.kulttuuritalo.fiAdvertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulttuuritalo (Helsinki), Sturenkatu 4, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Helsinki

Sharing is Caring: