Antonia Vai x OHNODY

Thu Jul 22 2021 at 07:30 pm

Várkert Bazár | Budapest

V\u00e1rkert Baz\u00e1r
Publisher/HostVárkert Bazár
Antonia Vai x OHNODY Antonia Vai svéd - magyar dalszerző-énekesnő izgalmas időszakot tudhat maga mögött. Tavaly áprilisban jelentkezett GHOST című szuggesztív kisfilmjével, júliusban pedig újabb két dallal és egy videóval, a sokszínűen titokzatos Kali’s Song-al. A Stockholmban született énekesnő 2013-ban érkezett Budapestre, ahol gyorsan a magyar underground zenei élet meghatározó előadójává vált, megnyerő egyéniségével, dinamikus előadásával és nyers szövegeivel. Nemzetközi porondon dél-amerikai, európai, koreai és japán turnékon kápráztatta el közönségét, a közelmúltban pedig itthon két, nagy érdeklődésre számot tartó MÜPA koncert van a háta mögött. Antonia és zenekara most új dalokkal és elektronikusabb hangzással érkezik a Várkert Bazár színpadára.
A különleges este másik előadója az Artisjus Junior díjas Hegyi Dóri, aki OHNODY névre hallgató zenei projektjében különböző művészeti irányokat ötvöz valamilyen koncepcionális elképzelés mentén. Előadásaiban minimalista rajzai, mély és őszinte versei és érzelmes énekhangja olvad össze. A zenei és vizuális világban rejlő apró részletek, a rímeken és a vonalakon keresztül mind Dóri víziójának a kivetülései. Művészneve tisztelgés iparművész felmenői előtt, a művészi készség örökségének jelképe.
? Helyszín: Várkert Bazár, Öntőház udvar
? Jegyek:
Early Bird: 2000 Ft
Elővételben: 2500 Ft
Helyszínen: 3000 Ft
? Esőhelyszín: Rendezvényterem
Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.
A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.
Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.
❗️ A koncert életkorra való tekintet nélkül, kizárólag védett személyek által látogatható.
A rendezvényen a hatályos kormányrendelet alapján védettségi- és arcképes igazolvány (diák-, személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) együttes bemutatása vagy a védettséget igazoló telefonos applikáció bemutatása szükséges.
További információkért kérjük olvassa el figyelmesen járványügyi óvintézkedéseinket ?https://varkertbazar.hu/jarvanyugyi-ovintezkedesek

Event Venue & Nearby Stays

Várkert Bazár, Ybl Miklós tér 2-6., Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in BudapestGhosts in Budapest

Sharing is Caring: