Another Life: Samtalesalon

Wed Jun 01 2022 at 04:00 pm

Union KBH | Copenhagen

Tuborgfondet
Publisher/HostTuborgfondet
Another Life: Samtalesalon
Advertisement
??????? ?????? ?? ???? ?? ??? ????æ????????? ? ??????????? ?æ???????
Foreningen Another Life og kulturhuset Union inviterer til samtalesalon om repræsentation og diskrimination i musiklivet. Vi skal udveksle erfaringer og tale om konkrete tiltag, som kan støtte op om god og bred repræsentation i vækstlaget.
Eftermiddagen byder på et oplæg fra Another Life, der stiller skarpt på, hvordan vi kan påbegynde repræsentationsarbejdet i vores daglige virke og implementere konkrete tiltag, der modvirker diskrimination af kvinder og minoriserede artister og aktører. Herefter åbner vi samtalen op, så vi i fællesskab kan reflektere over de udfordringer, vi møder, og finde konkrete løsninger, der kan gøre en forskel allerede i dag.
Efter arrangementet vil der være mulighed for at deltage i Send Flere Krydderiers fællesspisning. Dagens ret: 65 kr.
---
?????????????? ?? ??????, ??? ?????????? ?? ?å??æ???. ??? ?? ?? ????æ???? ????? ???????.
---
????????????? ?? å???? ??? ????, ??? ????????? ??? ?æ????? ??? ?æ????????? ????????, ?? ???ø???, ??? ???????? ??? ????? ?????? ?.???. ????????????, ??????????, ??????? ?? ??????????.
---
??? ??? ???????????? ??? ø???????? ??ø???.
---
??????? ????:
Another Life arbejder for øget repræsentation og forbedrede vilkår for kvinder og minoriserede personer og grupper i den danske musikbranche. Foreningens arbejde bygger på en intersektionel tilgang og vi fokuserer derfor på repræsentation ud fra flere identitetsmarkører, herunder kønsidentitet, etnicitet, seksualitet, fysiske- og psykiske funktionsnedsættelser og psykiske belastninger og krydsninger af disse, samt på hvilke strukturelle niveauer, diskrimination opstår. Som forening arbejder vi aktivt for selv at udvikle og implementere et intersektionelt fokus i alle dele af vores arbejde.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Union KBH, Nørre Alle 7, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 0.0

Sharing is Caring: