Anger Release Workshop = VOL

Thu Oct 21 2021 at 06:45 pm to 10:30 pm

Frans Halsstraat 7, Amsterdam | Amsterdam

Anger Release Workshop = VOL
Advertisement
Uit jij je boosheid of slik je hem in?
Koop hier je ticket:
https://www.paypro.nl/product/Anger_Release_workshop_23_September/78291
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met verschillende vormen van boosheid en hoe deze op een gezonde en gegronde manier te uiten.
Boosheid is de emotie die ik cliënten het vaakst zie onderdrukken. Soms omdat mensen zich helemaal niet beseffen dát ze boos zijn omdat het zo ver weg gestopt zit, maar vaak ook.
“Je wilt anderen geen pijn doen, niet bang maken, en je begrijpt toch ook wel waarom de situatie is zoals hij is dus je hebt ook helemaal geen recht om boos te zijn. Daarnaast, wat heb je eraan als je hem uit? Schiet je toch niets mee op. De volgende keer ben je toch weer boos..“ Herkenbaar?
Kijk, als jij je boosheid wilt inslikken, helemaal prima hè ✌️lekker doen.
Mijn ervaring is echter dat het enorm oplucht om je boosheid te uiten. Ik werd zelf arrogant van het inslikken van mijn boosheid, maar het kan ook dat je snel ontvlambaar bent, je constant geïrriteerd bent of je juist depressief of vlak voelt erdoor.
Hoe ik emoties in het algemeen zie is dat het pure energie is, onze manier om de gebeurtenissen in het leven te verwerken. .
Slikken we dit in, dan zetten we het vast in ons lichaam en komt het er op een zeer ongelegen moment een keer uit in een vorm die je al helemáál niet wilt. Denk: ??? (Of niet en je krijgt een depressie of burn-out, kan ook).
Hoe zou het voor je zijn om jezelf toestemming te geven je boosheid te voelen en te uiten?
Bij het uiten van boosheid is het belangrijk dat je het in contact met jezelf uit, anders heb je er niets aan en bestaat de kans dat je jezelf of iemand in je omgeving iets aan doet. In contact geuitte woede lucht op, voelt krachtig en voel je in je hele wezen. Dus als je dat voelt ben je lekker bezig. ?‍♂️
Dus wil jij je boosheid leren uiten en jezelf van deze energie bevrijden? Claim je ticket want er is een beperkt aantal plekken.
Koop hier je ticket:
https://www.paypro.nl/product/Anger_Release_workshop_21_oktober/86343
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Frans Halsstraat 7, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Workshops in Amsterdam

Sharing is Caring: