Angående Mig [support: Sortblod] - VEGA

Wed Dec 08 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Ang\u00e5ende Mig [support: Sortblod] - VEGA
Advertisement
Husk at medbringe gyldigt corona-pas
___________________________________________
Fængslende Angående Mig vender tilbage efter kæmpesucces
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 170kr. + gebyr
Til VEGAs Udvalgte i sidste uge tryllebandt Angående Mig publikum med sit intense nærvær og sine smukke kompromisløse sange. Den 8. december er hun tilbage i VEGA.

Når sang og sangskriver Laura Lilholt Andersen går på scenen som Angående Mig, opstår der magi. Med et helt særligt nærvær skaber den fremadstormende sangerinde et fængslende, eklektisk univers.

Angående Mig har senest udgivet den hårdtslående single “BLOMSTER I LAKKEN”,der oser af lige dele rå attitude og ungdomsmelankoli. Den viser samtidigt, hvordan Angående Mig formår at løfte en personlig oplevelse eller følelse til noget universelt og almenmenneskeligt:

“Sangen er en skildring af menneskets sidste desperate forsøg på at vække de udbrændte flammer, der plejede at brænde for de store drømme, lysten til livet og for kærligheden til en anden. Og så er det fortællingen om den evige frygt for at glemme og blive glemt -af andre og ikke mindst sig selv, har hun blandt andet udtalt om nummeret.”

Siden hun i 2019 vandt DR’s talentforløb, KarriereKanonen, har en hurtigt voksende fanskare kastet deres kærlighed efter Angående Migs kompromisløse og kontrastfulde univers, hvor rå energi, punkede guitarer og hiphop-inficerede trommer møder en hudløst ærlig og følsom sangskrivning.

I 2020 udgav hendes debutep KUNSTEN AT LADE SOM OM. Ep’en indeholder radiohits som “Vrede Kvinder” og “Jeg Elsker Alt Hvad Du Hader Ved Mig” og manifesterede Angående Mig som et af de mest interessante, nye navne på den danske musikscene.
Support: Sortblod
Bag kunstnernavnet Sortblod står Gustav Hedemann Christensen, der også er medlem af den anmelderroste indie-folk gruppe, Uden Ord.
Om sine nye sange og koncerten denne aften fortæller han:
“I takt med at jeg flyttede til Aarhus, fulgte en række sange med. De dvælede i stemningen af helt fysisk at rykke sig, og samtidigt blive trukket ind i en personlig transformation”
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: