OFERTA ÚLTIMES 5 PLACES ? ANEM AL TEATRE! PETER, EL MUSICAL – LES ARENES (LIMITAT A 25 PLACES)

Sat Apr 29 2023 at 04:45 pm

Cúpula las Arenas | Barcelona

Maria Vallverd\u00fa Segura
Publisher/HostMaria Vallverdú Segura
OFERTA \u00daLTIMES 5 PLACES ? ANEM AL TEATRE! PETER, EL MUSICAL \u2013 LES ARENES (LIMITAT A 25 PLACES)
Advertisement
Quines ganes! Tonem al teatre, i en aquesta ocasió amb dels musicals més aclamats per la critica! A més amb tot un clàssic que farà les delícies del nostre nen/nena interior! Visca!
Sabeu això que diuen de que es molt bo treure el nen/a que portem dins? Doncs en aquesta ocasió ho farem amb la història del nen que no volia créixer... En Peter Pan! I ho farem gaudint d'un musical espectacular, on la musica, el ball, la dansa i l’escenografia ens atraparà a la nostra butaca i ens transportarà a un mon de fantasia.
Peter, el Musical by Theatre Properties s’ha convertit en un dels espectacles de Teatre Musical més aclamats i ratificats per la crítica, considerat com el millor espectacle musical dels últims anys a Espanya.
Peter el musical ens submergeix en un món, on fantasia i realitat ens transporten al país dels somnis creant un ambient màgic. L’espectacle compta amb grans decorats mòbils i una fascinant il·luminació al costat de espectaculars coreografies, acrobàcies i meravelloses cançons a ritme de rock, blues i soul.
Hem aconseguit entrades per poder anar tots/es en grup! Aquesta funció ha tingut un èxit molt gran, però ho hem aconseguit! Això si, us demanem que per confirmar la plaça feu el pagament de l’entrada, ja que tenim places limitades!!!
Així que anem a gaudir d’aquest musical tant espectacular i amb una escenografia impresionant, serà un dia especial!
Sinopsi:
Indis, pirates, nens perduts i altres personatges de Mai Més, ens transporten a aquest país a través, per descomptat, de l’increïble vol de Peter, Wendy, John i Michael, on a més de veure les mítiques sirenes, s’enfrontaran al Capità Garfi i els seus pirates. El nen del vestit de fulles ens va deixar un missatge que perduraria per sempre en els nostres cors: Està en els teus somnis, en la teva imaginació, recordal… i sempre hi serà.
Tornem a les activitats de teatre i ho fem amb un gran espectacle! T’apuntes?
Quan? A on?
DATA : 29/04/2023 - HORA : 16:45h - LLOC : Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385, 08015 (La Cúpula de les arenes, Barcelona)
PREU : ............49€
PREU VIP :.....47€
Inclou:
✔️ Entrada obra teatre “PETER, EL MUSICAL”
✔️ Localitats a zona C (primera zona)
✔️ Acompanyant i organitzador de grup
✔️ Assegurança d'accidents y RC
✔️ IVA 21%
*Per a la reserva pots fer l'ingrès via BIZUM o transferencia a :
COMPTE: ES4401820846420201850639 BBVA, Maria Vallverdú Segura, o Bizum: Maria Vallverdú Segura 629813322 - referència: PETER + el teu nom.
*IMPORTANT: Només es farà efectiva la reserva de plaça quan es rebi el pagament de l'activitat
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Cúpula las Arenas, Plaça Espanya s/n. Centro Comercial las Arenas,Barcelona, Spain, Barcelona, Spain

Sharing is Caring: