"Weird Al" Yankovic - 27. februar - DR Koncerthuset

Mon Feb 27 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm UTC+01:00

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
"Weird Al" Yankovic - 27. februar - DR Koncerthuset
Advertisement
”WEIRD AL” YANKOVIC – THE UNFORTUNATE RETURN OF THE RIDICOUSLY SELF-INDULGENT, ILL-ADVISED VANITY TOUR
27. FEBRUAR – DR KONCERTHUSET, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 11. NOVEMBER KL.10
BILLETSALG VIA: DRKONCERTHUSET.DK / ALLTHINGSLIVE.DK
”Weird Al” Yankovic bringer sin The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour til Europa, Australien og New Zealand til februar 2023.
Turnéen følger i slipstrømmen af hans vanvittigt succesfulde Vanity Tours i USA i 2018 og 2020 (der inkluderede udsolgte shows i The Kennedy Center og Carnagie Hall), hvor Al og hans band for en stund afviger fra deres højoktan teatralske løjer (ingen kostumer, ingen rekvisitter, ingen videoskærme), til fordel for at spille deep cuts og fanfavoritter fremfor hans klassiske parodier. På grund af showets ”no-frills, bare bones” ambition, vil Yankovic således på denne turné indtage mere intime scener og sale end normalt.
Turnéen markerer Weird Als længeventede tilbagevenden til verdens livescener efter den succesfulde Strings Attached Tour i 2019, hvor han hver aften optrådte sammen med et komplet symfoniorkester på verdenskendte spillesteder som Forrest Hill Stadium i New York og Red Rocks Amphitheatre i Colorado.
Det nye show åbnes hver aften af den legendariske komiker Emo Phillips, der er Als gamle ven (og co-star i The Vidiot From UHF).
”Weird Al” Yankovic er det bedst sælgende comedy recording artist nogensinde. Hans Mandatory Fun (2014) var det første comedyalbum i historien til at debutere som nummer et på Billboard’s Top 200. I november 2017 udgav Legacy Recordings Squeeze Box: The Complete Recordings of “Weird Al” Ankovic, der indeholdte alle hans 14 album re-masteret til vinyl og CD, et album fuld af sjældent materiale, samt en 120-siders bog med fotos fra arkiverne. Projektet indbragte Yankovic hans femte (!) Grammy Award.
Glæd dig til at opleve den musikalske comedylegende i en sjældent intim og anderledes live-setting, når han og bandet besøger København til februar.

❤ SERVICEINFO - HUSK:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er DR Koncerthuset - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: