Advertisement
Με παρέα τον Tdj Manuel Pinazo σας περιμένουμε το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στα Λουτρά Πόζαρ στο cafe-restaurant "Άσσωρος", το οποίο θα σας εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του μετά την πρόσφατη ανακαίνιση του λόγω αλλαγήςτης διεύθυνσης!Οι συμμετέχοντες θα έρχονται με δικό τους μέσο και όσον αφορά την διαμονή θα μπορεί ο καθένας να κλείσει όπου θέλει αν αποφασίσει να διανυκτερεύσει!
Είσοδος στην milonga 13 ευρώ με κρασί, μπύρα, χυμό. Ποτό + 2 ευρώ.
Στην τιμή περιλαμβάνεται Λουτρό στην εξωτερική θερμή πισίνα με αξίας 5 ευρώ, που βρίσκεται μπροστά στον χώρο όπου θα διεξαχθεί η milonga(οπότε να έχετε μαζί σας μαγιό)!
Δεύτερα ποτά: 5€ κρασί μπύρα χυμός, 7€ το ποτό.
Για όσους ενδιαφέρονται θα μπορούσαν να επισκεφτούν την "Παραμυθοχώρα", ένα εγχείρημα το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά στα λουτρά πόζαρ!
(Γραφιστικό, Γωγώ Ράπτη!)
Ιnfo: 6943031152
Advertisement
Event Venue & Nearby Stays
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαία, Λουτρά Πόζαρ,Véroia, Greece, Naousa
Concerts, fests, parties, meetups - all the happenings, one place.








