FÅ BILL! AMULET / Support: Naga Siren / Vulkan Arena

Sat Nov 18 2023 at 08:00 pm

Vulkan Arena | Lillestrøm

Vulkan Arena
Publisher/HostVulkan Arena
F\u00c5 BILL! AMULET \/ Support: Naga Siren \/ Vulkan Arena
Advertisement
Legendariske AMULET er tilbake for en ekslusiv Oslo-konsert i anledning tyveårsjubileet til deres mest kjente album “Danger! Danger!”
I sommer headlinet bandet Kanalrock til stor begeistring – nå har du mulighet til å oppleve denne fantastiske hardcore-kvintetten i Tigerstaden. Dette blir en historisk kveld med et band kjent for sin voldsomme energi i kombinasjon med sterke låter. Vi snakker hardcore- punk fra absolutt øverste hylle: det låter presist men groovy – det er hardtslående og deilig catchy! Publikum kan forvente seg en heidundrandes reise med et topptrent band som vil spille de beste låtene fra sin 14 år lange historie.
Amulet ga ut fire album i sin karriere. Bandet turnerte i Europa, UK og USA. De hadde sin avskjedskonsert på Øyafestivalen i 2007, og hadde en vellykket gjenforeningskonsert på et utsolgt Vulkan høsten 2021.
Nå er altså bandet tilbake med ny angrepsvinkel og låter bedre enn noen sinne, ifølge kredible kilder. Nå har du sjansen, det er bare å kjenne sin besøkelsestid.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vulkan Arena, Lillestrøm, Norway

Tickets

Sharing is Caring: