AMTS - 15. Jubileumi Automobil és Tuning Show

Fri Aug 27 2021 at 09:00 am to Sun Aug 29 2021 at 06:00 pm

Hungexpo | Budapest

Carstyling.hu
Publisher/HostCarstyling.hu
AMTS - 15. Jubileumi Automobil \u00e9s Tuning Show +++ FIGYELEM! EZ AZ AMTS HIVATALOS ESEMÉNYE! KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY KIZÁRÓLAG INNEN TÁJÉKOZÓDJATOK! +++
Két év kényszerpihenő után, hamarosan ismét a benzingőzé lesz a főszerep a teljesen felújított Hungexpón: augusztus 27-29 között újra megnyitja kapuit hazánk legnagyobb autóshowja, az Automobil és Tuning Show, melyre igazi 15. jubileumhoz méltó minőséggel és felhozatallal készülünk Nektek!
Ahogyan az elmúlt években megszokhattátok, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas autófelhozatal alkotja, a minőségi autóépítés világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig. A megfelelő adrenalinszintről pedig - számos program mellett - a színvonalas drift és offroad tematikánk gondoskodik majd.
Az átépített autók és a tuning világa mellett az immáron önálló pavilonokat elfoglaló új autó, valamint járműtörténeti és veterán kiállításainkba is számos új színt hoz majd a 2021-es év, rengeteg meglepetéssel készülünk, melyeket folyamatosan adagolunk majd számotokra, egészen nyitásig! A kiállított csodák mellett pedig számos programmal és eddig nem látott friss tematikával készülünk, mindezt pedig továbbra is egyetlen belépőjegy áráért tekinthetitek majd meg 2021-ben is!
++ Infók és jelentkezés a rendezvényre: https://www.amts.hu/hu/hirek-18/11707!10
++ Online jegyvásárlás: https://www.amts.hu/hu/latogatoknak/belepojegyek-online-vasarlas-37
Jegyezd fel már most:
2021. AUGUSZTUS 27-29, HUNGEXPO!
Az Automobil és Tuning Show a mindenkori járványügyi, egészségügyi protokoll betartásával kerül megrendezésre. Az aktuálisan érvényben lévő szabályozásokat, folyamatosan frissítve itt találod meg: https://www.amts.hu/hu/hazirend-105
Kérjük, hogy jegyvásárlás előtt mindenképpen tájékozódj a részvételi feltételekről!
Hivatalos weboldalunkat folyamatosan frissítjük az újdonságokkal és a részletekkel, kísérjétek figyelemmel híreinket és a www.amts.hu-t! Amennyiben kiállítóként vennél részt a rendezvényen, itt találsz részletes útmutatót az ezzel kapcsolatos tudnivalókról.
A visszaszámlálás ezennel megkezdődött, ahogyan pedig minden évben, most is:
Jobb, ha időben felkészülsz! ;)

Event Venue & Nearby Stays

Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, Hungary, 1101, Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Sports in Budapest

Sharing is Caring: