AMD • Temetetlen múlt lemezbemutató + Social Free Face koncert

Sat Oct 23 2021 at 08:30 pm to 10:30 pm

Muzikum Klub & Bisztró | Budapest

Muzikum Klub & Bisztr\u00f3
Publisher/HostMuzikum Klub & Bisztró
AMD \u2022 Temetetlen m\u00falt lemezbemutat\u00f3 + Social Free Face koncert
Advertisement
9 év után új albummal jelentkezik a budapesti hardcore veterán A.M.D.! A 10 vadiúj dal mellett 4 újravett klasszikus (Pestis, Sivár lét, Mészárszéki hétköznapok, Terror) is felkerült a lemezre, mely „Temetetlen múlt” címmel jelenik meg októberben. A dalokból egy kis ízelítőt már most hallhatunk – a zenekar kedvcsinálónak egy rövid trailert jelentetett meg a friss lemezhez, a kiadvány előrendelése pedig szeptember elején indul a H-Music Hungary webshopján keresztül.
Trailer:

Az A.M.D. (Anti Military Demonstrations) 1987-ben alakult hazánk legkorábbi hardcore zenekarainak egyikeként. Legutóbbi nagylemezük Mindenen kívül címmel jelent meg 2012-ben, idén pedig a dunaújvárosi Metal Factory fesztiválon találkozhatott a zenekarral a közönség.
A zenekar 3 éve megújult felállással működik; hosszú évtizedek után visszatért a zenekar soraiba Füleki Sanyi, aki magával hozta a Wall of Sleepből zenésztársát, Kemencei Balázst – a két gitáros csatlakozásával lett újra teljes a Kiskovács (dob), Seza (ének) és Sík (basszusgitár) alkotta felállás. A.M.D.
Belépő/Ticket: 3000 HUF (teljes ár)
-----------------
FONTOS INFORMÁCIÓ A JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT!
A Kormány 194/2021. (IV.26.) rendelete alapján, AKI JEGYET VÁSÁROL A KONCERTRE, ANNAK ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL KELL RENDELKEZNIE, amelyet a beléptetéskor ellenőrizni fogunk. AKINEK NINCSEN VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYA, AZ SAJNOS NEM TUD RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN és nem áll módunkban utólagosan visszafizetni a belépője árát.
KÉRJÜK, A FENT LEÍRTAK TUDATÁBAN VÁSÁROLJÁK MEG JEGYÜKET A KONCERTRE!
Az esemény a Muzikum Klub & Bisztró koncerttermében valósul meg. A koncertterem elrendezése: ÁLLÓKONCERT. Általában a pénteki és szombati koncerteknél nem áll módunkban – a várható telt ház miatt – ülőhelyek biztosítására. Kérjük a megértésüket!
-----------------
EN // IMPORTANT INFORMATION BEFORE PURCHASING TICKETS!
According to the Government Decree 194/2021. (IV.26.) PRESENTING A VALID IMMUNITY CERTIFICATE AT THE ENTRY IS A MANDATORY CONDITION OF BUYING TICKET AND PARTICIPATE IN ANY CULTURAL EVENTS SUCH AS CONCERT. In cases where the visitor cannot present a valid Immunity Certificate accepted by the Hungarian Government, ENTRY WILL BE REFUSED. In all such cases, PRICE OF THE TICKET WILL NOT BE REIMBURSED.
PLEASE BE NOTED, AND BUY YOUR TICKET ONLY IN CONSIDERATION OF THE ABOVE MENTIONED REGULATIONS.
The events take place in the concert hall of the Muzikum Club & Bistro. Thank you for your cooperation!
Jegyek 2021. SZEPTEMBER 17-TŐL kaphatók a HELYSZÍNEN (hétköznapokon 15–21 óráig, fizetés kizárólag készpénzzel) és a TIXA rendszerében*.
Online jegyvásárlás*: https://tixa.hu/AMD-lemezbemutato-Social-Free-Face_20211023_muzikum
Időpont, helyszín:
2021.10.23. (szombat), 20.30
Muzikum Klub & Bisztró
1088 Budapest, Múzeum u. 7.
www.muzikum.hu | www.facebook.com/AMD.BPHC
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Muzikum Klub & Bisztró, Múzeum utca 7., Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: