ALOK // LATTER, OSLO // 16. juli 2022

Sat Jul 16 2022 at 07:00 pm

Latter | Oslo

Alok Vaid-Menon
Publisher/HostAlok Vaid-Menon
ALOK \/\/ LATTER, OSLO \/\/ 16. juli 2022
Advertisement
Billetter til ALOKs show på Latter i salg fra fredag 3. juni via arrangørens hjemmeside: www.acomicsoul.com
ALOK (omtales i flertallsformene De/Dere) er en internasjonal anerkjent poet, forfatter, komiker, mote-influenser, foreleser og humanitær transfeminin aktivist. Lørdag 16. Juli denne sommeren kommer de for første gang til Norge og Latter.
Som høylytt forkjemper for likestilling og anerkjennelse av transpersoner, har ALOK raskt blitt en av USAs viktigste stemmer innen transgender-samfunnet. Dette har gjort at de har blitt satt på den prestisjefylte NBC Pride-listen over de 50 mest innflytelsesrike personer i det amerikanske LGBTQ-miljøet, og at deres engasjement etterhvert har spredt seg over hele verden.
ALOK har nylig headlinet de anerkjente humorfestivalene New York Comedy Festival og Just for Laughs Festival i Vancouver, og de har vært å se på flere tv-show deriblant doku-serien GETTING CURIOUS WITH JONATHAN VAN NESS nå i våres. 600 spillesteder fordelt på 40 land har også fått besøk av dem de siste årene, og blitt kjent med deres unike stil på scenen som integrerer poesi, komedie og foredrag for å utforske temaer som traumer, tilhørighet og den menneskelige tilstanden.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Latter, Holmens Gate 1, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: