Alletiders Ulf - røverhistorier fra backstage

Wed Nov 02 2022 at 07:00 pm

Trommen | Hørsholm

Trommen
Publisher/HostTrommen
Alletiders Ulf - r\u00f8verhistorier fra backstage
Advertisement
I 60 år har Ulf Pilgaard beriget film, teater og radio i Danmark – 40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen. Men hvem er han? Hvad brænder hans hjerte for og for hvem?
Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen som på scenen?
Kom med helt ind i baglokalet – backstage – hvor skæbner mødes, griner, græder og fortæller røverhistorier.
Alletiders Ulf er ikke et foredrag, men et show, hvor Lukas Birch går helt tæt på en af Danmarks mest populære skuespillere – Ulf Pilgaard.
Han udfordrer ham både komisk og alvorligt og går i dybden med Ulf Pilgaards legendariske karriere og de historier, der aldrig er fortalt.
Gennem musik, video og billeder fortælles der om et fantastisk liv. Publikum bliver taget på en minderig rejse, hvor der fortælles om de store øjeblikke på scenen og de historier, som vi almindelige mennesker aldrig bliver en del af.
Lukas er praktisk talt vokset op med revy, og han er Danmarks yngste revydirektør. Allerede som 14-årig havde han sin første tekst med i Cirkusrevyen, og sidenhen har Lukas Birch leveret tekster til revyer rundt omkring i Danmark.
Sal: Stortrommen.
Nummererede siddepladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.
Billetter: 375 kr.
Pensionister: 295 kr.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Trommen, Bibliotekstorvet 1,Hørsholm, Denmark, Hørsholm, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Entertainment in Hørsholm

Sharing is Caring: