Aktivistisk temadag: Bæredygtig militans

Sat Jun 26 2021 at 12:30 pm

Ungdomshuset | Copenhagen

Konfront
Publisher/HostKonfront
Aktivistisk temadag: B\u00e6redygtig militans Demonstrationer, reclaims, blokader, strejker og andre former for direkte aktion spiller en central rolle for vores fælles revolutionære bevægelse. Vores aktionsformer er ikke bare en måde at skabe forandringer på, men også et udtryk for den form for forandringer vi ønsker at skabe.
Fælles for alle vores aktionsformer at de handler om at tage ejerskab over sit eget liv, og at skabe en konkret forandring i verden her og nu.
Som aktivister deler vi en opfattelse af, at et bedre samfund end det eksisterende er muligt, og at den radikale samfundsforandring vi ønsker ikke kan opnås i stemmeboksen. Derfor benytter vi os af de ofte både vanskeligere og farligere aktionsformer, der er karakteristiske for vores bevægelse.
At benytte sig af militant aktivisme er ikke nemt. For at holde vores bevægelse aktiv og stærk er det nødvendigt at arbejde med og udvikle vores aktionsformer og fællesskab konstant.
Meningen med denne temadag er at fremme den udvikling ved at skabe et forum for diskussion af militant aktivisme i praksis.
Vi kommer konkret til at have fokus på, hvordan vi sikrer bæredygtighed i vores kamp. Den revolutionære kamp er et langvarigt projekt, der kræver at vi kan fortsætte med vores aktivisme i mange år frem.
Det er derfor vigtigt at vi prioriterer vores egen sikkerhed, tryghed og velvære i vores arbejde, så vi kan fortsætte kampen så længe som det kræver.

Dagens program:
12.30: Velkomst med mulighed for en bid brød, frugt, kaffe og the. Sodavand kan købes i baren hele dagen.
13.00: Kontraefterretning og Informationssikkerhed
14.30: Pause - Der vil være mulighed for spise et stykke vegansk kage, kaffe og the
15.00: Det lange seje træk
16.00: Pause
16.30: Revolutionær vold og dets skjulte omkostninger
18.00: Folkekøkken og Gigs with attitude

Praktisk info:
Der sælges sodavand i baren, og først øl efter foredragene er slut.
I Ungdomshuset tjekkes der coronapas, så husk at have et med. Hvis du mangler, kan du få lavet en på Birkedommervej.
Efter oplæggene er færdige bliver der holdt folkekøkken med spinat lasagne: https://www.facebook.com/events/1020610058477385/
Og fra kl 17.00 starter Gigs with attitude #3 op for punck/rock DJs og gang i baren: https://www.facebook.com/events/224685729243035/
Det er helt ok at komme og gå til arrangementet i løbet af dagen. Det kan være svært at sidde stille igennem lange oplæg og det kan vi godt forstå.
Ses til temadagen!

//INGEN SEXISME
//INGEN VOLD
//INGEN RACISME
//INGEN HÅRDE STOFFER
//INGEN HOMOFOBI

Event Venue & Nearby Stays

Ungdomshuset, Dortheavej 61, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: