AFLYST - Radioteatret - Danmarks største teater

Mon Nov 28 2022 at 05:00 pm to 07:30 pm

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek | Copenhagen

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek
Publisher/HostDen Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek
AFLYST - Radioteatret - Danmarks st\u00f8rste teater
Advertisement
***AFLYST. Vi må desværre meddele at arrangementet er aflyst. Billethavere har fået direkte besked om refundering. Eventuelle spørgsmål kan rettes til [email protected]***

Dansk teater 300 år - Om radioteateret storhed og lyddramatik i dag
Readings af radioteatret største hits
Vi sætter fokus på det som engang var Danmarks største teater, men som i dag nærmest er ikke eksisterende, radioteatret.
I radioteatrets storhedstid i 1960’erne lå lyttertallene på op mod 120.000 lyttere om ugen. Danmarks Radios satsning på at producere og få skrevet ny dansk dramatik, har haft en væsentlig rolle i dansk teaters udvikling. Gennem en række eksempler med scener fra de store forestillinger – vil publikum blive præsenteret for lydteatrets virtuositet. Der vil også blive opført scener – i form af readings af medvirkende skuespillere.
Medvirkende
Anna Lawaetz
Det Kgl. Biblioteks Anna Lawaetz, forskningsbibliotekar og ph.d., vil med gæster på scenen, guide os igennem denne lydrejse – et imponerende og medrivende univers af teater for ørene. De vil også pege på hvordan lyddramatik i nogen grad er vendt tilbage igen. Men denne gang udenfor DR.
Arrangementet er et samarbejde mellem Danske Dramatikere og Det Kgl. Bibliotek
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek, Søren Kierkegaards Plads 1, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: