ADE female edition

Fri Oct 20 2023 at 01:00 pm to 09:00 pm

Het Zandkasteel Amsterdam | Amsterdam

Lifestyle Business Club
Publisher/HostLifestyle Business Club
ADE female edition
Advertisement
Sluit je aan bij de eerste Female Edition van ADE om te netwerken, te genieten van muziek, kunst en meer!
About this Event

Sluit je aan bij de eerste Female Edition van ADE om te netwerken, te genieten van muziek, kunst en meer! Schrijf je in om deel te nemen aan diverse workshops en masterclasses.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie, festival en het wereldwijde ontmoetingspunt voor de creatieve industrie gericht op elektronische muziek en vindt sinds 1996 jaarlijks in oktober plaats in Amsterdam.

ADE bestaat uit het ADE By Day (conferentie en festival), ADE By Night (festival), ADE Green (sustainability, innovation and social change) en dit jaar aangevuld met ADE Female Edition (gericht op de vrouw).

Het gehele programma komt binnenkort online.

Koop nu je toegangskaart voor het evenement. Ontdek inspirerende muziek, kunst en shop bij diverse stands in de hele locatie. Workshops zijn op basis van beschikbaarheid, dus koop een ticket inclusief workshop(s) om je plek te reserveren.

Ticket entree 25 incl BTW incl 1 drankje

******

Ticket incl 1 workshop* 35 euro ex BTW incl 1 drankje

Ticket incl alle workshops* 100 euro ex BTW incl 4 drankjes

VIP entree 250 euro ex BTW incl netwerk ochtend +2 drankjes (10-12u), lunch + 2 drankjes, diner + 2 drankjes, deelname workshops* + talks, goodiebag

*mits beschikbaar

*********

Venue: Het Zandkasteel Amsterdam Zuidoost, 1`e etage


Wil je in contact komen met andere vrouwen die gepassioneerd zijn over lifestyle, muziek, beauty, fashion, media en meer? Dit is een gelegenheid om te netwerken, te brainstormen, input te krijgen van anderen en geinspireerd te raken. Of voor een gezellig dagje uit!


Voor vragen [email protected]


Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Het Zandkasteel Amsterdam, Bijlmerplein 888, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 20.66 to EUR 250.00

Sharing is Caring: