29.7. Happoradio

Thu Jul 29 2021 at 06:30 pm to 10:00 pm

Allas Sea Pool | Helsinki

Warner Music Live
Publisher/HostWarner Music Live
29.7. Happoradio Suomirockin kärkikastiin kuuluva Happoradio Altaalla torstaina 29.7!
Vuonna 2001 perustetun yhtyeen uralle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Sen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara, Pelastaja, Älä puhu huomisesta, Valopallo ja Tehdään jotain kaunista. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018. Happoradion edellinen albumi Kauniin kääntöpiiri ilmestyi 2017.
Warner Music Finland sainasi yhtyeen keväällä 2018 ja sinkku Tehdään jotain kaunista julkaistiin tammikuussa 2019. Kultarajan ylittänyttä biisiä ovat seuranneet singlet Silta ja Super Mario. Vuonna 2021 Happoradio juhlii 20-vuotista taivalta muun muassa uudella albumilla.
Liput myy Lippupiste!

Liput ennakkoon alk. 26,50 € / ovelta 28 €
Ovet 18.30

Konsertit toteutetaan voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Lippuja toistaiseksi myynnissä vain erittäin rajatusti.

ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti.
Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla "allas21" saat swappie.comista 10€ alennus kaikista iPhoneista!
Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa Allas Liven keikkavieraille 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää Whim-sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, JURO-yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon. Etu lähetetään sähköpostitse ja se on henkilökohtainen. Allas Liven kesäetu on käytettävissä vain kerran.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim
Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall

Event Venue & Nearby Stays

Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: