27.11. TheoFuego, Madboiali, SKII6

Sat Nov 27 2021 at 08:00 pm to Sun Nov 28 2021 at 01:00 am

Kulttuuritehdas Korjaamo | Helsinki

Korjaamo
Publisher/HostKorjaamo
27.11. TheoFuego, Madboiali, SKII6
Advertisement
TheoFuego
Viihdyttäjä, esiintyjä, persoona, DJ ja artisti. Voidaan siis sanoa, että kyseessä on yhden miehen bändi, joka on tuttu aina festareiden päälavoilta klubeille asti. Vastaavaa energiaa, karismaa ja kykyä ottaa yleisö haltuun tulee harvoin tulee vastaan Suomessa. Huipputuottaja MD$:n kanssa pitkälti työskentelevä TheoFuego kuvailee itseään trap-artistina, joka osaa tulla trackille ja tuoda pöytään aina jotain raakaa sekä autenttista. Lisäksi artisti painottaa, että tulevaisuudessa monipuolisuus on hänen juttunsa.
Joulukuussa 2020 TheoFuego julkaisi debyyttimixtapensa ”BUFFA” Sony Music Finlandin kautta. Projektilla kuultiin vierailijoina muun muassa Gettomasa, ibe, Gracias sekä Cledos

Madboiali
Kunnianhimo, tyylikkyys ja tinkimättömyys - Madboiali on tulevaisuuden tähti. Musiikissa yhdistyvät koukuttavat melodiat, persoonallinen flow sekä genrerajoja rikkova monipuolisuus.
Madboialin tavoite on olla ensimmäinen tummaihoinen artisti, joka myy Suomen jokaisen areenan loppuun.
Ilman levy-yhtiöitä miljoonia streameja kerännyt artisti julkaisi debyyttialbuminsa ”Mielentila” syyskuussa 2020. Sittemmin Babyface levy-yhtiön kautta Madboiali on julkaissut ”Fendi” sekä ”Mitä Meil Oli” singlet ja valmistelee parhaillaan toista albumiaan.
SKII6
Persoonallisella flowlla varustetun räppäri SKII6 kappale ”Lunta” ehti jo ennen virallista julkaisuaan muodostua viraalihitiksi soundcloudissa sekä artistin keikoilla. Energisestä ja tarttuvasta lavakarimasta tutuksi tullut räppäri julkaisi debyyttiprojektinsa ”6TAPE” huhtikuussa 2019 ja debyyttialbumi ”Kaikki Hyvä Tulee Aikanaan” näki päivänvalon joulukuussa 2020. Vuosi 2021 startattiin tummanpuhuvalla drill-kappaleella “Nadal”, jossa vieraili kotimaisen drillmusiikin spesialisti BM
Liput ennakkoon alk. 16,50 € / 17 € ovelta
Ovet: 20.00
V A U N U S A L I
Konserttiin osallistuminen vaatii koronapassin:
Koronapassi on Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus.
Koronapassi edellyttää ASIAKKAILTA TODISTUSTA (YKSI SEURAAVISTA):
- kahdesta koronarokotuksesta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7 päivää sitten
- 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta
- alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.
Lisätietoja: [email protected]
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: