22.7. Kuben "Gasoo ei breikkei" -levyjulkkarit

Thu Jul 22 2021 at 06:30 pm to 10:00 pm

Allas Sea Pool | Helsinki

Allas Sea Pool
Publisher/HostAllas Sea Pool
22.7. Kuben "Gasoo ei breikkei" -levyjulkkarit THIS JUST IN: Suomen suosituimpiin räppäreihin lukeutuva Kube julkaisee uuden albumin "Gasoo ei breikkei" 16.7. ja juhlii levyjulkkareitaan todellisen spessuillan voimin Altaalla torstaina 22.7.2021!
Liput ennakkoon alk. 23 € / ovelta 25 €
Ovet 18.30
--
Juurilleen uskollinen, tinkimätön Kube kuuluu harvojen kotimaisten rap-artistien joukkoon, jotka kykenevät puhuttelemaan samanaikaisesti niin varttuneempia suomiräpin kuuntelijoita kuin nuorta yleisöä. Pitkän uransa aikana Kube on julkaissut arvostettuja albumeita sekä menestyshittejä, joista viimeisin on Emma-ehdokkuuden saanut tuplaplatinasingle 100.
Musiikinteon ohella hän keskittynyt myös oman Killah-levymerkkinsä toiminnan kehittämiseen. Levyjulkkareiden yhteydessä tullaankin näkemään Kuben oman keikan ohella myös ainutlaatuinen Killah Records -spesiaali!
PULL UP, liput my Lippu.fi!
--
Konsertit toteutetaan voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Lippuja toistaiseksi myynnissä vain erittäin rajatusti.
ALLAS LIVE on yli viidenkymmenen kesäkeikan sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin sisäpihalla. Keikkojen yleisökapasiteettia rajataan viranomaisten ajantasaisten määräysten mukaisesti.
Keikkakesän alkamisen kunniaksi koodilla "allas21" saat swappie.comista 10€ alennus kaikista iPhoneista!
Saavu keikalle Whimillä ja hyödynnä 5 € etukoodi. Whim tarjoaa Allas Liven keikkavieraille 5 € matkarahaa, jonka voi käyttää Whim-sovelluksessa julkisen liikenteen lippuihin, sähköpotkulautoihin, kaupunkipyöriin, JURO-yhteiskäyttöpyöriin, taksiin tai vuokra-autoon. Etu lähetetään sähköpostitse ja se on henkilökohtainen. Allas Liven kesäetu on käytettävissä vain kerran.

Allas Live yhteistyökumppanit:
Froosh, Opel, Swappie, Whim
Allas Sea Poolin pääkumppanit:
Clear Channel, Harvia, Helen, Hartwall

Event Venue & Nearby Stays

Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Ghosts in Helsinki

Sharing is Caring: